Η Jennifer Lopez επέστρεψε εσπευσμένα από την Ισπανία και σταματά τα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Η Jennifer Lopez επέστρεψε εσπευσμένα από την Ισπανία και σταματά τα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Jennifer Lopez τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Ευρώπη για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας “The Mother” του Netflix.

Συγκεκριμένα η Λατίνα star ταξίδεψε για τις ανάγκες της ταινίας στην Ισπανία, όπου είχε προγραμματίσει να γυρίσει έναν μεγάλο αριθμό σκηνών.

Η έξαρση όμως της μετάλλαξης Όμικρον και μία μεγάλη διασπορά στο σετ της ταινίας, ανάγκασε την παραγωγή να σταματήσει προσωρινά τα γυρίσματα, με αποτέλεσμα η Lopez να αποχωρίσει από τη χώρα.

Ενώ με ένα μεγάλο μέρος της ταινίας να έχει γυριστεί στον Καναδά μέσα στο 2021 και αφού η Jennifer Lopez είχε προλάβει να γυρίσει κάποιες σκηνές με τον συμπρωταγωνιστή της, Joseph Fiennes, η ίδια εθεάθη στο αεροδρόμιο να μεταβαίνει στο ιδιωτικό της τζετ, ώστε να επιστρέψει στις Η.Π.Α.

Για τη Jennifer Lopez αυτό δεν είναι το μόνο project που πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα στη χρονιά, καθώς ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας “Marry Me” που συμπρωταγωνιστεί με τον Owen Wilson, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στους κινηματογράφους.