Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει πως ο γάμος της με τον Alex Rodriguez ακυρώνεται

Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει πως ο γάμος της με τον Alex Rodriguez ακυρώνεται

Η Jennifer Lopez σε συνέντευξης της με τον Andy Cohen, μεταξύ άλλων μίλησε για το αν εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της, ο Alex Rodriguez, τελικά θα παντρευτούν.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τους, η τραγουδίστρια – ηθοποιός απάντησε στις φήμες για το γάμο της και αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Rodriguez είχαν αποφασίσει να μην παντρευτούν.

Καθώς το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί πριν κάποιους μήνες στην Ιταλία, ανέβαλαν και τελικά ακύρωσαν τα σχέδια τους λόγω της πανδημίας COVID-19.

“Το έχουμε συζητήσει. Θέλω να πω, στην ηλικία μας, και οι δύο είμαστε παντρεμένοι πριν, λέγαμε να παντρευτούμε; Να μην παντρευτούμε; Τι σημαίνει για εμάς;”, είπε η Lopez και πρόσθεσε:

“Ήταν πραγματικά λυπηρό γιατί υποτίθεται ότι θα παντρευόμασταν τον Ιούνιο και τα είχαμε προγραμματίσει όλα. Έτσι, τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, είπαμε, “αυτό δεν θα συμβεί’. Η Ιταλία ήταν το χειρότερο μέρος στον κόσμο εκείνη τη στιγμή. Και θα παντρευόμασταν στην Ιταλία. Σκεφτήκαμε, ‘Εντάξει, πρέπει να ακυρώσουμε τα πάντα’”.