Η Jennifer Lopez ανακοίνωσε το νέο της ντοκιμαντέρ στο Netflix

Η Jennifer Lopez ανακοίνωσε το νέο της ντοκιμαντέρ στο Netflix

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Jennifer Lopez, η οποία αφού αρραβωνιάστηκε με τον Ben Affleck ξανά μετά από 20 χρόνια, ασχολείται ταυτόχρονα με διάφορα project μόδας, ταινίες και νέα τραγούδια.

Μάλιστα, η Λατίνα star ανακοίνωσε την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της “Halftime” στο Netflix, με την οποία πριν από λίγους μήνες υπέγραψε ένα συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων.

Συγκεκριμένα το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου, αφού θα έχει κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο Φεστιβάλ Tribecca.

Ενώ όπως είχε γίνει γνωστό, το βιογραφικό ντοκιμαντέρ θα αναφέρεται στη χρονιά 2019, στην οποία η Lopez κατέκτησε σημαντικά ορόσημα, με πρώτο από αυτά, φτάνοντας την ηλικία των 50.

Ωστόσο τη χρονιά εκείνη η JLo πρωταγωνίστησε στην ταινία “Hustlers”, υποδυόμενη μία striper, ένα project που πίστεψε αρκετά, για το οποίο έλαβε σημαντικές διακρίσεις.

Παράλληλα, την ίδια χρονιά τιμήθηκε με το βραβείο Fashion Icon του CFDA, ενώ περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Versace στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με την iconic δημιουργία που είχε φορέσει 19 χρόνια πριν στα Grammy του 2000.

Επιπλέον το ντοκιμαντέρ θα αναφερθεί και στην παγκόσμια περιοδεία της, όπως και στο halftime του Super Bowl, που εμφανίστηκε επί σκηνής με τη Shakira, μία στιγμή που έμεινε στην ιστορία.