Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθαρίζει τα όσα έγραψε στην ανάρτηση της για τους Παξούς

Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθαρίζει τα όσα έγραψε στην ανάρτηση της για τους Παξούς

Στην πρεμιέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα που κάθισε δίπλα στον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, μεταξύ άλλων έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση για την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αφορούσε τα εστιατόρια στου Παξούς.

«Πρέπει να το λήξουμε το θέμα γιατί έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά. Οι Παξοί έχουν την πολιτική να μην ανοίγουν τα μαγαζιά το μεσημέρι. Μας είπαν και οι κάτοικοι ότι από τις 2 μέχρι τις 7 είναι όλα κλειστά. Στο νησί η θερμοκρασία ήταν νορμάλ, είχε 32 βαθμούς, μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Δεν κάθισα να τοποθετηθώ για κάτι, απλά ανέβασα κάτι στο Instagram. Στο Instagram ανεβάζω τα πάντα. Σαν κομμάτι εκείνης της ημέρας ανέβασα ότι ήρθα σε ένα μέρος και έπαθα σοκ γιατί ήταν όλα κλειστά.

Ήμασταν 12 άτομα και ψάχναμε να φάμε. Δεν το είπα επειδή θα μείνει νηστική η Τούνη, αλλά οποιαδήποτε παρέα και να πήγαινε στο νησί, δεν θα ξαναπήγαινε. Φαντάσου να έχεις οικογένεια, να έχεις δυο παιδάκια και να θες να τα ταΐσεις μεσημεριανό και να μην μπορούν να φάνε μέχρι το βράδυ.

Να το ξεκαθαρίσουμε, δεν θέλω να δουλεύετε με 45 βαθμούς για να τρώω εγώ. Οι Παξοί δεν είχαν 45 βαθμούς, ούτε 47 ούτε 50 που γράφτηκε. Ήταν πολύ μεγάλη η επίθεση που δέχτηκα. Ήταν λάθος timing. Αν οι θερμοκρασίες δεν ήταν αυτές στην υπόλοιπη χώρα, δεν θα είχε συμβεί όλο αυτό», είπε η Ιωάννα Τούνη.