«Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε επιτέλους το χαρμόσυνο μυστικό. Με τίμησε να μου το εκμυστηρευτεί σχεδόν από την αρχή»

«Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε επιτέλους το χαρμόσυνο μυστικό. Με τίμησε να μου το εκμυστηρευτεί σχεδόν από την αρχή»

Η Ιωάννα Μαλέσκου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι έγκυος και θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Μαλέσκου, ο πρώην συνεργάτης της και καλός της φίλος Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε μια σχετική δημοσίευση.

Μάλιστα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε πως ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που έμαθαν το ευχάριστο γεγονός.

«Το αγαπημένο μου! Σήμερα αποκάλυψε επιτέλους το χαρμόσυνο μυστικό του.

Αυτό που με τίμησε να μου το εκμυστηρευτεί σχεδόν από την αρχή και μπορεί να κατάφερα να το κρατήσω επτασφράγιστο επί μήνες (ούτε σε συγγενείς ή “φίλους εκτός χώρου” για σιγουριά ) αλλά είχα συνεχώς το νου μου μη μου ξεφύγει τίποτα ή ακόμα χειρότερα, μην καρφωθώ σε καμιά συνέντευξη.

Τώρα λοιπόν: “φτου ξελευτερία” που λέει ο λόγος! Μπορεί “να βγει, να φωνάξει, να το πει” κι οι υπόλοιποι να μην “φέρουμε” το μυστικό. Έγινε το outing!

Τώρα εξηγούνται και πολλά και δίνονται και πολλές απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα, επαγγελματικά και άλλα…

Χαίρομαι πολύ για εκείνη. Χαίρομαι για κάθε καλό που της ή θα της προκύπτει.

Γιατί η Ιωάννα σε επίπεδο γενικό είναι ένα υπέροχο και φωτεινό πλάσμα αλλά σε επίπεδο προσωπικό είναι και ένα από τα ωραιότερα πράγματα που προέκυψαν στην ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια.

Μεγαλώνοντας δεν κάνεις εύκολα φίλους. Και όταν κάνεις, σημαίνει ότι είναι φίλοι αληθινοί.

Ιωάννα, Κωνσταντίνε, μέσα από την καρδιά μου οι πιο αγαπησιάρικες ευχές», έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην ανάρτηση του.

Ενώ από την πλευρά της, η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε στην εν λόγω ανάρτηση: «Με συγκίνησες να ξέρεις! Αληθινέ μου φίλε. Σε ευχαριστώ για όλα! Πάντα διακριτικά, ουσιαστικά, αληθινά κοντά μου. Είσαι οικογένεια».