Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στην σύγκριση που της κάνουν με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στην σύγκριση που της κάνουν με την Ελένη Μενεγάκη

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους πρώτους μήνες της εκπομπής της “Love it”, αλλά και για την σύγκριση που γίνεται με την Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι πολύ καλά. Δόξα τω θεώ. Μπορεί να φαίνεται μικρό διάστημα, αλλά είναι μεστό διάστημα και δόξα τω Θεώ ο κόσμος μου έχει δείξει την αγάπη του από την πρώτη στιγμή, οπότε κυλούν όλα όμορφα. Διανύω μια πολύ όμορφη περίοδο και επαγγελματικά στη ζωή μου κι όλα πάνε πολύ καλά.

Γενικά πιστεύω ότι στη ζωή μας όλα γίνονται για κάποιο λόγο και κάποια πράγματα κάποιες φορές δεν πρέπει να περνάνε κι από τα χέρια μας, οπότε δεν θα άλλαζα κάτι. Όλα να κυλάνε καλά κι ό,τι είναι να έρθει ας έρθει. Αυτή την περίοδο μου λείπει το μαμαδίστικο φαγητό, η παρέα μου και η επικοινωνία, το από κοντά, αλλά θα ‘ρθει κι αυτό», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα μίλησε και για την πρόσκληση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη: «Ποιος δεν παρακολουθούσε την Ελένη Μενεγάκη; Το έκανα χαριτολογώντας με την έννοια ότι είμαστε γειτόνισσες, αφού μένουμε στην ίδια γειτονιά. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης».