Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διέψευσε τον χωρισμό της με τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διέψευσε τον χωρισμό της με τον Snik

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik χώρισαν μετά από περίπου 2,5 χρόνια σχέσης.

Οι δύο τους ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η είδηση αυτή έσκασε σαν «βόμβα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της «Pop Up» , θέλησε κατά την έναρξη να διαψεύσει αυτές τις φήμες, επιβεβαιώνοντας πως είναι όλα καλά με τον Snik.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με χιουμοριστικό τρόπο και με το τραγούδι “Οι χωρισμένοι” της Άντζελας Δημητρίου και αναφέρθηκε στην σχέση της.

«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό. Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.