Η Hadise αποθέωσε την Κατερίνα Στικούδη για την εμφάνιση της στο στο Your Face Sounds Familiar

Η Hadise αποθέωσε την Κατερίνα Στικούδη για την εμφάνιση της στο στο Your Face Sounds Familiar

Θέμα Eurovision είχε το καινούργιο επεισόδιο του “Your Face Sounds Familiar” και η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια απίστευτη μεταμφίεση.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια κλήθηκε να ενσαρκώσει την Hadise από την εμφάνισή της στο μουσικό διαγωνισμό το 2009 και να ερμηνεύσει το Dum Tek Tek.

Η Κατερίνα που κάθε φορά δίνει τον καλύτερό της εαυτό καταφέρνοντας να ξεχωρίζει με κάθε της εμφάνιση, για ακόμη μια φορά μάγεψε με την παρουσία της.

Ενώ τόσο εμφανισιακά όσο και φωνητικά η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε να πλησιάσει κατά πολύ την πρωτότυπη εμφάνιση της Hadise, να ξεσηκώσει όλους όσους βρίσκοντας στο στούντιο και την κριτική επιτροπή να της χαρίσει μερικά από τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Η εμφάνιση αυτή φαίνεται πως ενθουσίασε και την Hadise, η οποία την παρακολούθησε και την σχολίασε μέσα από τα προσωπικά της social media.

«Χθες στην Ελλάδα, η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε το τραγούδι μου Dum Tek Tek στο “Your Face Sounds Familiar”.

Μετά από 12 χρόνια, είναι μεγάλη μου τιμή που βλέπω το Dum Tek Tek να είναι τόσο αγαπητό, μετά τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2009.

Συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και σε όσους βρέθηκαν στη σκηνή», έγραψε η Hadise για την μεταμόρφωση της Κατερίνας Στικούδη.