Η Gwyneth Paltrow μετά το Oscar κρυβόταν για 3 εβδομάδες

Η Gwyneth Paltrow μετά το Oscar κρυβόταν για 3 εβδομάδες

Η νίκη της Gwyneth Paltrow στα Oscar το 1999 συνοδεύτηκε από αρκετές προκλήσεις.

Μάλιστα, η ηθοποιός στο νέο επεισόδιο του podcast «Anna Faris Is Unqualified», θυμήθηκε την εμπειρία της υποψηφιότητας για την καλύτερη ηθοποιό για την ταινία «Shakespeare in Love» και τη νίκη του βραβείου.

«Στο L.A. όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί. Θυμάμαι να κερδίζω και να νιώθω σαν παλίρροια αυτό το συναίσθημα όταν έχεις τόσο μεγάλη προσοχή σε σένα και τόση ενέργεια, ήταν πραγματικά, πολύ συντριπτικό. Θυμάμαι ότι έμενα με τους γονείς μου στο σπίτι τους στη Santa Monica και απλώς κρύφτηκα εκεί για τρεις εβδομάδες. Ήταν τόσο έντονο. Ήταν η πιο περίεργη και πιο σουρεαλιστική στιγμή. Επίσης ντρέπεσαι που είσαι υποψήφια για Όσκαρ και έχεις το σύνδρομο του απατεώνα και σκέφτεσαι, “Δεν μπορώ ούτε να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό. Δεν είμαι καν τόσο καλή. Με μισούν όλοι;”».

Ενώ τον Δεκέμβριο, η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο SiriusXM’s Quarantined with Bruc, ότι συνειδητοποίησε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική για πάντα όταν ήταν μόλις 26 ετών. Ακριβώς μετά τη νίκη της του πρώτου της Oscar αποφάσισε ότι τελικά δεν αγαπούσε την ηθοποιία τόσο πολύ.

Όπως εξήγησε η Gwyneth Paltrow στη συνέχεια ένα μέρος της λάμψης της υποκριτικής είχε χαθεί λόγω της έντονης προσοχής του κοινού σε μία νέα ηθοποιό του Hollywood. Ήταν απλά ένα παιδί που ζούσε κάθε χωρισμό της στα εξώφυλλα και ένιωθε ότι κρίνεται για ότι έκανε, έλεγε ή φορούσε.

«Είσαι συνέχεια διαθέσιμη και είσαι παντού. Είναι δύσκολο να έχεις ρίζες. Κι εγώ είμαι τύπος του σπιτιού, μου αρέσει να είμαι με τους παλιούς μου φίλους, να μαγειρεύω, να ζουλάω τα παιδιά μου. Δεν θέλω να είμαι μόνη μου σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Βουδαπέστη για δύο εβδομάδες. Δεν είμαι έτσι εγώ».