Η Gwyneth Paltrow εξήγησε γιατί της λείπουν τα 90s: «Έκανες κοκαΐνη και δεν…»

Η Gwyneth Paltrow εξήγησε γιατί της λείπουν τα 90s: «Έκανες κοκαΐνη και δεν...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «The Late Late Show with James Corden», βρέθηκαν η Gwyneth Paltrow και η Hilary Swank.

Η ηθοποιός και ιδρύτρια του Goop, μεταξύ άλλων περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια τον τρόπο με τον οποίο συνήθιζε να διασκεδάζει τη δεκαετία του ’90.

Μάλιστα, η Paltrow αποκάλυψε ότι όταν ήταν ακόμα νεαρή ηθοποιός στο Hollywood, δεν την ένοιαζε αν θα έφευγε με κάποιον που δεν γνώριζε από ένα μπαρ ή αν θα έκανε ναρκωτικά, αφού τότε δεν υπήρχαν τόσοι παπαράτσι ή κινητά τηλέφωνα.

«Και οι δύο γίνατε διάσημες στα 90s που πλέον επανέρχεται στη μόδα και στη μουσική σαν τάση. Πώς ήταν για εσάς να είστε τόσο διάσημες σε μια εποχή που δεν υπήρχαν social media και τίποτα τέτοιο; Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;», ρώτησε ο James Corden με την Gwyneth να του απαντά:

«Ήταν τέλεια. Εννοώ έκανες κοκαΐνη και δεν σε έπιαναν. Μπορούσες να είσαι σε ένα μπαρ και να περνάς καλά, να χορεύεις πάνω σε ένα τραπέζι, δεν υπήρχαν τηλέφωνα με κάμερα. Ιδιαίτερα στη Νέα Υόρκη δεν υπήρχαν παπαράτσι. Μπορούσες να βγεις από το μπαρ και να πας σπίτι με κάποιον και κανείς δεν θα το μάθαινε».

Παράλληλα η Gwyneth Paltrow παραδέχτηκε ότι πλέον έχει εστιάσει στον εαυτό της και να αγαπάει αυτό που είναι.

Ενώ σε συνέντευξή της το 2021 είπε: «Θέλω να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου» αναφερόμενη στη σχέση της με το σώμα της και πρόσθεσε πως «Εστιάζω στη βάση του wellness, όπως είναι ο διαλογισμός, η ενυδάτωση, τα φαγητά με θρεπτικά συστατικά και να μην πίνω τόνους αλκοόλ, όπως έκανα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 20 ή 30 για αυτό τον λόγο. Ξέρω τον εαυτό μου, μου αρέσει ο εαυτός μου και είμαι ευγνώμων για τη σοφία που έρχεται με το πέρασμα του χρόνου».