Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει με ποιον ηθοποιό είχε ανταλλάξει το χειρότερο φιλί

Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει με ποιον ηθοποιό είχε ανταλλάξει το χειρότερο φιλί

Πάντα έχει ενδιαφέρον να μαθαίνουμε τι πραγματικά σκέφτονται οι stars όταν ανταλλάσσουν ερωτικά φιλιά στη μεγάλη οθόνη.

Κατά τη διάρκεια του Goop podcast με καλεσμένη την Kate Hudson, η Gwyneth Paltrow έκανε μια άκρως αποκαλυπτική δήλωση αφού μοιράστηκε την χειρότερη εμπειρία φιλιού που είχε μέχρι σήμερα.

«Ποιος φιλάει καλύτερη επί οθόνης;», ρώτησε η Paltrow την Hudson«Ξέρεις, νομίζω πως δεν είχα και τους καλύτερους στα φιλιά. Νιώθω πως θα έπρεπε να είχα καλύτερους», απάντησε η Kate Hudson.

Η Kate Hudson εξήγησε πως πολλές από τις σκηνές με φιλιά με τον συμπρωταγωνιστή της Matthew McConaughey γυρίστηκαν σε κάθε άλλο παρά ιδανικές συνθήκες, με αποτέλεσμα το φιλί να μην είναι τόσο ωραίο.

«Το θέμα είναι πως κάθε φορά που φιλάω τον McConaughey, πάντα συμβαίνει κάτι, υπάρχει τύπου μύξα ή αέρας… Όπως όταν φιλιόμασταν στο τέλος του “Fool’s Gold”, ήμασταν στον ωκεανό, είχαμε την συντριβή του αεροπλάνου», είπε στην Gwyneth Paltrow, γελώντας και πρόσθεσε: «Είχε μύξες σε όλο του το πρόσωπο».

Όταν η Gwyneth Paltrow την ρώτησε αν ο Matthew McConaughey τής έβγαζε «αδερφική ενέργεια», η Hudson απάντησε: «μπορεί μερικές φορές να γίνει λίγο αδερφικό, αλλά όχι…».

Με την σειρά της η Gwyneth αποκάλυψε πως και εκείνη έχει ανταλλάξει φιλιά κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, τα οποία δεν της άρεσαν καθόλου. Χαρακτηριστικά, είπε ότι το χειρότερο φιλί το αντάλλαξε με τον Robert Downey Jr., ο οποίος ήταν συμπρωταγωνιστής της, στην ταινία “Avengers”.

«Μου κάνεις πλάκα. Είναι πραγματικά σαν να φιλάω τον αδερφό μου», είπε η Gwyneth Paltrow και η Kate Hudson πάγωσε.

Φαίνεται πως η Gwyneth ένιωσε τόσο άνετα, που αποφάσισε να μοιραστεί μια τέτοια σκέψη δημοσίως, αδιαφορώντας για το αν θα συζητηθεί στα μέσα.

Οι δυο ηθοποιοί τελείωσαν τη συζήτηση με την Kate Hudson να αποκαλύπτει και ένα από τα αγαπημένα της φιλιά επί οθόνης, αν και η συγκεκριμένη σκηνή δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στην ταινία.

«Ξέρεις ποιος φιλούσε καλά, αλλά δεν το είδατε, επειδή το έκοψαν; Ο Billy Crudup», είπε η Hudson για τον συμπρωταγωνιστή της στο «Almost Famous». «Ο Billy ήταν καλός. Ήταν καλό».