“Η Γη της Ελιάς” και το “Μαύρο Ρόδο” στην κορυφή της τηλεθέασης

"Η Γη της Ελιάς" και το "Μαύρο Ρόδο" στην κορυφή της τηλεθέασης

ΤO MEGA ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ 

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ» ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
 

Οι δύο επιτυχημένες δραματικές σειρές του MEGA«Η γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο»μονοπωλούν σταθερά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η prime time του καναλιού ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η prime time του MEGA κατέγραψε το πολύ υψηλό ποσοστό 27% και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό κατά 4,5 και πλέον ποσοστιαίες μονάδεςΥψηλή απόδοση κατέγραψε και στο δυναμικό κοινό 18-54, με το ποσοστό να αγγίζει το 20,4%.

Η «Γη της ελιάς» έδειξε για μία ακόμα φορά τη δυναμική της και κέρδισε την πρώτη θέση, σημειώνοντας ποσοστό 31,1% στο σύνολο του κοινού. Το συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν σχεδόν 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 η μεγάλη παραγωγή του MEGA κατέγραψε ποσοστό 22,7%. Σε επιμέρους κατηγορίες κοινού μάλιστα το ποσοστό ξεπέρασε το 42%.

Το «Μαύρο Ρόδο» καθήλωσε και χθες το τηλεοπτικό κοινό και παρέμεινε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Τη δραματική σειρά του MEGA παρακολούθησαν σχεδόν

1 εκατομμύριο τηλεθεατές διατηρώντας την πρωτιά της με ποσοστό 26,1στο σύνολο του κοινού και 20,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά σημείωσε ποσοστό 39,3%.