Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου για την Αντιγόνη Κουλουκάκου που δεν είδαμε στο Παρίσι και η ηθοποιό που την αντικατέστησε

Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου για την Αντιγόνη Κουλουκάκου που δεν είδαμε στο Παρίσι και η ηθοποιό που την αντικατέστησε

Με ένα ταξίδι στο Παρίσι επέστρεψε το νέο επεισόδιο της «Γης της Ελιάς», αφού είδαμε την Ιουλία και το Γιώργο Κουράκο στο ταξίδι του μέλιτος τους.

Ωστόσο, πολλοί παρατήρησαν πως η ηθοποιός δεν ήταν η Αντιγόνη Κουλουκάκου, αλλά κάποια άλλη που την ντούμπλαρε.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως η Αντιγόνη Κουλουκάκου νόσησε με κορονοϊό και έτσι η Βαρβάρα Λάρμου βρέθηκε στο Παρίσι προκειμένου να συνεχιστεί το γύρισμα.

Ενώ ο σκηνοθέτης της «Γης της Ελιάς» ανήρτησε και μια φωτογραφία από το ντουμπλάρισμα που έκανε η Βαρβάρα Λάρμου στην Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Επειδή αναρωτιέστε γιατί ήταν η Βαρβάρα Λάρμου στο Παρίσι και όχι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ο λόγος είναι ότι η Αντιγόνη νόσησε και όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να συνεχιστεί το γύρισμα. Έτσι αποφασίσουμε να ντουμπλάρουμε τη μία με την άλλη για να συνεχίσει η προβολή της σειράς. Με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω την Βαρβάρα μου, που έτρεξε να μας εξυπηρετήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Περάσαμε υπέροχα και δημιουργικά. Βαρβάρα μου!», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου στο post του.