Η φωτογραφία της Μπέσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τις κόρες τους από το τελευταίο γύρισμα του “Καφέ της Χαράς”

Η φωτογραφία της Μπέσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τις κόρες τους από το τελευταίο γύρισμα του “Καφέ της Χαράς”

Το οριστικό τέλος του “Καφέ της Χαράς” θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές.

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, που τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στους δέκτες μετά από 14 χρονιά, ρίχνει αυλαία με πάρα πολλές guest εμφανίσεις.

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε την σύζυγό του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, Μπέσυ Μάλφα, η οποία θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός πόζαρε μαζί με τον σύζυγό της, την Τζόυς Ευείδη και τις δύο κόρες της έξω από το εμβληματικό καφενείο του Βαγγέλη Φατσέα, θέλοντας να αποχαιρετίσει την επιτυχημένη σειρά.

«“ΚΑΦΈ ΤΗΣ ΧΑΡΆΣ” Τελευταίο επεισόδιο!!! Δίπλα στον σύζυγό μου, την σύζυγό του, και τις δύο μας κόρες!!!! Κι ο Θοδωρής από κοντά συμπαραστάτης!”» έγραψε η Μπέσυ Μάλφα στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

Θυμίζουμε πως η μια από τις δυο κόρες της Μπέσυ Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, Όλγα, πρωταγωνιστεί στο “Καφέ της Χαράς”.