Η φωτογραφία της Αννίτας Ναθαναήλ με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το δημόσιο μήνυμα

Η φωτογραφία της Αννίτας Ναθαναήλ με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το δημόσιο μήνυμα

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τις 20 Μαΐου του 2021 και την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την 35χρονη Έφη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μέχρι και σήμερα συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.

Η Ιωάννα μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε 9 χειρουργεία για την αποκατάσταση των σοβαρών εγκαυμάτων που φέρει στο πρόσωπο.

Ενώ η επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ εδώ και αρκετό καιρό έχει πάρει την πρωτοβουλία να βοηθήσει την Ιωάννα σε όλη αυτή την περιπέτεια και να την στηρίξει.

Μάλιστα, η δίκη για την υπόθεση με το βιτριόλι ξεκίνησε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάφερε να συγκλονίσει ξανά όλη την Ελλάδα με τη δύναμη ψυχής που επέδειξε να παραστεί στο δικαστήριο.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μετά την εμφάνιση της Ιωάννας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα.

«Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα!! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς! @paliospirou.joanna», έγραψε η Αννίτα Ναθαναήλ στη λεζάντα της ανάρτησής της.