Η Φάρμα με τον Σάκη Τανιμανίδη: Η τηλεθέαση και όσα είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής και του Σαββάτου

Η Φάρμα με τον Σάκη Τανιμανίδη: Η τηλεθέαση και όσα είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής και του Σαββάτου

«Η ΦΑΡΜΑ»
ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ, ΣΤΙΣ 21:00 

Η «Φάρμα» άνοιξε και πάλι τις πόρτες της για τους τηλεθεατές την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαρτίου, στον ΑΝΤ1.

Το ριάλιτι περιπέτειας, με τον Σάκη Τανιμανίδη, κατέγραψε μέσο όρο 18,2%, στο δυναμικό κοινό 18-54.  Τις υψηλότερες επιδόσεις του τις σημείωσε στους άνδρες 25-44, με μέσο όρο και για τις δυο ημέρες 23,9%. Το Σάββατο, μάλιστα, στο συγκεκριμένο κοινό η τηλεθέαση άγγιξε το 27,8%.

Τη «Φάρμα» είδαν κατά μέσο όρο, έστω και για 1’ λεπτό, 3.153.775 τηλεθεατές, στο σύνολο του κοινού.

Οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, υποδέχτηκαν τη Μαρία Φραγκάκη και τον Ερωτόκριτο, τους νέους συμπαίκτες τους. Όλοι μαζί πέρασαν μια εβδομάδα με χαλαρές, αλλά και έντονες στιγμές. Κάποιοι ήρθαν πιο κοντά και άλλοι… σε κόντρα.

Αρχηγός αναδείχθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία επέλεξε ως Υπηρέτες τον Βασίλη Μαντζουράνη και τη Μαρία Θωμά.

Η νέα Αποστολή των παικτών, με Έπαθλο τρεις κατσίκες, ήταν η κατασκευή του στάβλου, την οποία και ολοκλήρωσαν, μετά από πολλές δυσκολίες. Όμως, η συμπεριφορά της Αρχηγού έκανε τον Επιστάτη να αποχωρήσει, παίρνοντας πίσω το Έπαθλο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε με τους παίκτες για τους λόγους που το έχασαν, δίνοντας την ευκαιρία να εκφράσει ο καθένας τη δυσαρέσκεια ή την υποστήριξή του προς την Αρχηγό.

Η Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ της Μαρίας Τοτόμη και της Μαρίας Θωμά, η οποία συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα 5 Αγωνίσματα και βρέθηκε εκτός «Φάρμας».

Για άλλη μια εβδομάδα, οι παίκτες θα τα δώσουν όλα! Την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στη «Φάρμα» θα μπει η Κάτια Δέδε. Όλοι μαζί θα αγωνιστούν όχι μόνο για την επιβίωσή τους, το Έπαθλο, αλλά και για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Όλοι θα αναμετρηθούν με τις αντοχές τους και θα ξεπεράσουν τα όριά τους. Ποιοι θα αντέξουν; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία τις καθοριστικές δοκιμασίες; Ποιος θα αποχωρήσει;

Ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος αυτής της περιπέτειας; Ποιος θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 2008.

Ψήφισε τον αγαπημένο σου παίκτη

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης; Ποιος σου έχει προκαλέσει περισσότερο ενδιαφέρον;
Μπες στο παρακάτω link και δώσε την ψήφο σου: https://www.antenna.gr/farma/voting
Η ψηφοφορία δεν έχει σχέση με την αποχώρηση από το παιχνίδι, η οποία γίνεται μέσα από αγωνιστική διαδικασία.

«Η Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 21:00, στον ΑΝΤ1

#HFarma 

Facebook @FarmaGreece
Instagram @farma.greece
Twitter @FarmaGreece