Η Φαμίλια: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Φαμίλια: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«Η ΦΑΜΙΛΙΑ»
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 20:00

Ένα ζευγάρι + τέσσερα παιδιά + δύο πεθερές + δύο κολλητοί φίλοι = ;
Γι’ αυτή την εξίσωση δεν χρειάζεται μαθηματικός αλλά… ψυχολόγος!

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο, στις 20:00, στον ΑΝΤ1 και ανάβει το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39

«ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ»

Ο Μενέλαος, ένας τύπος από την ομάδα χρυσοθήρων στην οποία είναι μέλη ο Γιάννης κι ο Στάθης, τους αποκαλύπτει ότι ένας πολύτιμος θησαυρός είναι κρυμμένος στο σπίτι του Γιάννη. Από το σημείο αυτό ξεκινάει ένα ξέφρενο κυνήγι, όπου όλοι ψάχνουν ενθουσιασμένοι στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον θησαυρό! Αρχίζουν να χτυπάνε τοίχους, να μπαίνουν σε αραχνιασμένα πατάρια και να ξεπερνούν τους εαυτούς τους προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Συμβαίνουν απίστευτα μπερδέματα, αλλά και ατυχήματα, που, σύμφωνα με τη Λίτσα, οφείλονται στην κατάρα του Οφιούχου!

Κι ενώ από όλη αυτή την κατάσταση βγαίνουν στην επιφάνεια τα χειρότερα κολλήματα του καθενός, τα ερωτήματα είναι πολλά: υπάρχει όντως θησαυρός στο σπίτι των Αρμαούσηδων, ποιος θα καταφέρει να τον βρει και τι επιτέλους είναι αυτός ο θησαυρός;

Στον ρόλο του Μενέλαου ο Δημήτρης Φραγκιόγλου

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
«ΓΟΥΙΛΙ, ΡΑΜΟΝΑ ΚΙ ΑΜΝΗΣΙΑ»

Μια συνάδελφος της Μαίρης πρέπει να φύγει για μια υπόθεση του γραφείου στο εξωτερικό. Δεν έχει, όμως, πού να αφήσει τη μικρή της κόρη, τη Ραμόνα. Η Μαίρη θέλει να τη βοηθήσει και αποφασίζει να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους το κοριτσάκι. Όλη η Φαμίλια χαίρεται όταν καταλαβαίνει ότι ο Γιώργος έχει συναισθήματα για τη Ραμόνα, καθώς επικοινωνεί κι αυτή με τον Γουίλι, το τρομερό κουκλάκι του!

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, όλοι ταράζονται όταν, από ένα… εργατικό ατύχημα, ο Γιάννης καταλήγει στο νοσοκομείο με αμνησία και από εκεί στο να τον ψάχνουν όλοι παντού, αφού… χάνεται! Η αναζήτηση του Γιάννη ξεκινάει και αυτό μόνο εξωφρενικές καταστάσεις μπορεί να προκαλέσει στη φαμίλια μας.

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας
Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.

Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

«Η Φαμίλια»: Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 20:00, στον ΑΝΤ1

#HFamilia