Η εξομολόγηση του Στέλιου Διονυσίου για τη γνωριμία με τη σύντροφό του Αγνή και τις σχέσεις με την πρώην σύζυγό του

Η εξομολόγηση του Στέλιου Διονυσίου για τη γνωριμία με τη σύντροφό του Αγνή και τις σχέσεις με την πρώην σύζυγό του

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε ο Στέλιος Διονυσίου.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιό του αλλά και τη σύντροφό του.

«Είμαι ερωτευμένος, οι ερωτευμένοι γιορτάζουμε κάθε μέρα. Με το κορίτσι μου είμαστε μια χαρά, όλα πάνε καλά. Με την σύντροφό μου την Αγνή γνωριστήκαμε σε μια audition, μετά από 2-3 χρόνια συνεργασίας αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Μετά το χωρισμό μου ήμουν αρκετά χρόνια μόνος μου από επιλογή μου. Ήρθε η Αγνούλα και μας έκανε να χαμογελάσουμε ξανά», είπε ο Στέλιος Διονυσίου για την αγαπημένη του.

Όσον αφορά τον χωρισμό από τη σύζυγό του, ο τραγουδιστής είπε: «Είμαι πολύ “Σουηδός”, χωρίσαμε και μέναμε μαζί λόγω των παιδιών. Μετά αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα και πήγαν στην Αγγλία. Η Μαριλίτα είναι η μητέρα των παιδιών μου, τη θεωρώ αδελφή μου, είναι φίλη και με τη σύντροφό μου».

Μάλιστα, ο Στέλιος Διονυσίου σχετικά με την απομάκρυνσή του από τα φώτα της δημοσιότητας δήλωσε: «Δεν είχα αποσυρθεί. Έχω πληγωθεί από αυτή τη δουλειά, εγώ είμαι πιο ρομαντικός. Υπάρχει πολλή ψευτιά, πισωμαχαιρώματα, δεν μου αρέσουν. Πολλές φόρες λέω πως δεν ταιριάζω ως χαρακτήρας σε αυτή τη δουλειά».

«Κάποτε διάβαζα δημοσιεύματα και στεναχωριόμουν, με έπιανε το στομάχι μου. Στο Twitter υπάρχει πολλή χολή, δεν μπαίνω. Είχαν γράψει για το χωρισμό μου. Ήρθαν τα παιδιά μου και μου είπαν πως έλεγαν άλλα παιδιά ότι χωρίζουμε, επειδή είχαν ακούσει κάτι», πρόσθεσε ακόμη ο Στέλιος Διονυσίου.