Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον αδερφό του, Παντελή και η αποκάλυψη για τραγούδια που άφησε

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον αδερφό του, Παντελή και η αποκάλυψη για τραγούδια που άφησε

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο μικρός αδερφός του, Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος.

Ο 19χρονος Κωνσταντίνος που βαδίζει στα χνάρια του αδερφού του, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής, ενώ ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τα τραγούδια που έγραψε και δεν πρόλαβε να τραγουδήσει ο αδερφός του, Παντελής.

«Καμία επαφή δεν είχα τότε με το τραγούδι. Έπαιζα πολύ κιθάρα, με είχαν γράψει οι γονείς μου και ο Παντελής σε ωδείο, έτσι ώστε στο μέλλον να μπορώ να μπω στη δουλειά με εκείνον. Ο μπαμπάς ενέπνευσε τον Παντελή στη μουσική κι εγώ από τον Παντελή. Ο μπαμπάς παίζει αρμόνιο και έπαιζε και κιθάρα. Οι γονείς μου φώναζαν στον Παντελή σταμάτα, θέλουμε να κοιμηθούμε κλπ, όταν ήμασταν όλοι στο σπίτι» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος εξήγησε πώς αποφάσισε να βγει στο προσκήνιο αυτήν την περίοδο λόγω καραντίνας.

«Στην πλάκα έγινε, στην καραντίνα. Βλέπαμε τον Φίλιο να ανεβάζει βίντεο στο Youtube με κιθάρα κλπ και λέω κάτσε να το κάνω κι εγώ. Δεν περίμενα να γίνει αυτό το μπαμ» τόνισε ο Κωνσταντίνος.

Σχετικά με το γεγονός πως η φωνή του θυμίζει πολύ αυτή του αδερφού του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης απάντησε: «Από ότι μου λένε η ομιλία μου είναι πολύ κοντά με τη φωνή που βγάζω. Έπαιζα κιθάρα, έχουμε και το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και κοίταζα να ασχοληθώ με τη μουσική».

Όσο για τις φήμες πως ο Παντελής Παντελίδης άφησε πολλά τραγούδια έτοιμα, πριν το τροχαίο που του στοίχησε τη ζωή, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ξεκαθάρισε: «Υπάρχουν ναι, δεν υπάρχουν στο στούντιο γραμμένα. Άλλα είναι μισά, άλλα είναι γραμμένα στο κινητό, κάποιοι στοίχοι. Εννοείται ότι θα πάρω τραγούδια του. Αν μπορέσω θα τα πάρω όλα αλλά ήθελα να δοκιμάσω στην αρχή με τα δικά μου τραγούδια. Ένα τραγούδι ο Παντελής το είχε γράψει επειδή του είχαν κάνει μία αναπάντητη κι εκείνος φαντάστηκε ότι ήταν από τον άνθρωπο που ήθελε. Μπορεί να ήταν από τη θεία από το Αγρίνιο».

«Αυτό που μου είχε πάρει ήταν ένας παπαγάλος, ήταν κίτρινος επειδή είμαστε ΑΕΚ. Ήμασταν τόσο δεμένοι που είχαμε βγάλει μόνο μια φωτογραφία οι δυο μας. Ήμουν η παρέα του. Με έπαιρνε από 5 χρονών στα live και κοιμόμουν στα τραπέζια. Είναι τρομερό να θαυμάζεις ένα μέλος της οικογένειάς σου» εξήγησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, που σχετικά με την εμφάνισή του με τον Πάνο Κιάμο τόνισε: «Με παραδέχτηκαν πιο πολύ στο live. Διάβασα πολύ καλά σχόλια. Οι fans του Παντελή με ακολουθούν και όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερο επειδή βλέπουν ότι καλυτερεύω και δουλεύω».