Η εξομολόγηση της Μαρίας Τζομπανάκη για τις φορές που κινδύνεψε η ζωή της

Η εξομολόγηση της Μαρίας Τζομπανάκη για τις φορές που κινδύνεψε η ζωή της

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, παραχώρησε η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Σασμός“, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φορές που κινδύνεψε η ζωή της.

Κινδύνεψε ποτέ η ζωή σου;

Πολλές φορές από ατυχήματα. Στα 22 μου, γλίτωσα από αυτοκινητιστικό. Δυο -τρεις φορές , επίσης, είχα πολύ δύσκολα αεροπορικά ταξίδια. Ειδικά σε ένα από την Αμερική προς την Ευρώπη, στο τέλος μας είπαν πως από θαύμα δε διαλύθηκε το αεροπλάνο. Επί έξι ώρες χτυπούσε σαν κουδουνίστρα.

Πως ένιωσες τότε;

Από τότε που γέννησα τον Ορφέα, σκεφτόμουν αυτόν, συλλογιζόμουν αν του έχω προσφέρει ως μητέρα όλα όσα θα έπρεπε. Τελευταία του λέω: «Ορφέα μου, και να φύγω, είμαι πολύ ευτυχισμένη». Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη., ζω τη χαρά του παιδιού μου. Βλέπω ότι είναι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος, με αξίες, πολύ καλός πατέρας, σύντροφος, σύζυγος, γιος, φίλος και συνεργάτης.

Είναι το διαβατήριό μου. Όταν θέλει κάποιος να μάθει ποια είμαι απαντώ: «Να, αυτός είμαι». Εγώ ανέθρεψα αυτόν τον άνθρωπο. Του έδωσα ό,τι μπορούσα και βέβαια εκείνος με τον χαρακτήρα του, τα δικά του χαρίσματα και γονλιδια, έστησε αυτό το πολύ όμορφο δέντρο που κανείς άνεμος δε θα λυγίσει.