Η εξομολόγηση της Μαρίας Καβογιάννη για τη συγκλονιστική σκηνή του Maestro με τον ξυλοδαρμό

Η εξομολόγηση της Μαρίας Καβογιάννη για τη συγκλονιστική σκηνή του Maestro με τον ξυλοδαρμό

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δαναή” και τη Δανάη Μπάρκα, παραχώρησε η Μαρία Καβογιάννη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και αποκάλυψε ποια ήταν η μεγαλύτερη τρέλα που έκανε ποτέ.

«Επηρεάζομαι πολύ συναισθηματικά από τους ρόλους. Μετά πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να μην υπάρχει αυτό μέσα σου. Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακη βία στο «Maestro» έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι», είπε η Μαρία Καβογιάννη και πρόσθεσε:

«Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν μετά από αυτή την σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε την βία, να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην τις βιώνει κανείς».

«Τεχνικοί και ηθοποιοί γίναμε μία τεράστια παρέα. Βγαίναμε τα βράδια σε πανηγύρια στο χωριό. Έχω μεγαλώσει, δεν περίμενα ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί να νιώσω τέτοια συναισθήματα», είπε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Μετάνιωσα για κάποια πράγματα που μπορεί να αρνήθηκα, αλλά τα προσπέρασα και πήγα παρακάτω. Νιώθω ότι θα έρθει η δικαίωση για την Μαρία στο “Maestro”».