Η εξομολόγηση της Μαριαλένας Ροζάκη για το χωρισμό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η εξομολόγηση της Μαριαλένας Ροζάκη για το χωρισμό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star», βρέθηκε η Μαριαλένα Ροζάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό της κόρης της, αλλά και για τον χωρισμό με τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Τον χωρισμό μου δεν τον επέλεξα. Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται να γίνουν αλλιώς τα πράγματα αλλά εντάξει η ζωή δεν φέρνει πάντα το ιδανικό. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι αυτό που μας δίνει η ζωή και όταν αυτό που σου δίνει είναι η τεράστια ευλογία, που είναι η απόκτηση ενός παιδιού, είναι να το δεχτείς με σεβασμό, με αγάπη και να το αγκαλιάσεις.

Είχα μία σχέση, ήμασταν καιρό μαζί. Δεν έχουν και πολύ σημασία αυτές οι λεπτομέρειες. Παρόλο που η σχέση μας δεν είχε τη συνέχεια που θα περίμενε κανείς να έχει ύστερα από μία εγκυμοσύνη. Αυτό που έχει σημασία είναι πως εγώ ποτέ δεν κρατάω κακία, ίσα-ίσα θα τον αγαπάω πάντα γιατί χάρη στη σχέση μας απόκτησα το παιδί μας», ανέφερε η Μαριαλένα Ροζάκη και πρόσθεσε στη συνέχεια μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή της:

«Το κοριτσάκι μου με κάνει να μην χάνω το χαμόγελό μου. Όταν μου χαμογελάει, χαμογελάει ο κόσμος όλος. Οπότε καμία δυσκολία και καμία στεναχώρια δεν μπορεί να αντέξει όταν στον αντίποδα βρίσκεται το μωρό μου. Η γυναικολόγος μου ήταν το στήριγμά μου. Έκανε το ταξίδι της εγκυμοσύνης μου μαγικό. Τη στιγμή της γέννας αντί να αισθάνομαι τη μοναξιά που θα περίμενε κανείς από την έλλειψη του συντρόφου μου, εγώ ένιωθα ότι γεννάω μέσα σε μία αγκαλιά, γιορτάζοντας την ζωή που έρχεται».