Η εξομολόγηση της Λένας Δροσάκη για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η εξομολόγηση της Λένας Δροσάκη για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», βρέθηκε η Λένα Δροσάκη.

Η ηθοποιός αρχικά σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, λέγοντας:

«Αυτό που συνέβη είναι επειδή ο ένοχος πρέπει να παίρνει την ποινή που του αρμόζει. Δεν φτάνει ο άνθρωπος να μιλήσει αλλά να ξέρει ότι πολεμάει η κοινωνία και ο ένοχος παίρνει αυτό που του αρμόζει. Δεν πιστεύω στην εκδίκηση και στην τιμωρία. Αυτό που έπαθε αυτός ο άνθρωπος το έπαθε στο σώμα του, στη ψυχική του υγεία. Δεν γυρίζει πίσω, ηθικά και μόνο πρέπει να συμβαίνει. Είναι καλό γιατί μεγαλώνουμε παιδιά και πρέπει να τους μάθουμε ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες. Και όχι τα βάζουμε κάτω από τα χαλάκια, είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μας. Βρήκα τη δύναμη και το δούλεψα πολύ μέσα μου για να καταφέρω να μιλήσω για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς για αυτό».

Ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αναφέροντας: «Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Γιατί ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί, γιατί είμαστε οικογένεια, έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή λοιπόν που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας, έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από τον Αναστάση, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Δεν τα κρύβουμε. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι, θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας».

Ενώ όσον αφορά τις φήμες πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με το τέλος της σεζόν αποχωρεί από την παράσταση «Photograph 51» στην οποία παίζουν μαζί, η Λένα Δροσάκη σχολίασε: «Πήρα και την παραγωγή. Πολύ ωραία φαντασία ότι θα υπάρξει αντικατάσταση στην παράσταση του χρόνου. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει και αν θα συνεχιστεί η παράσταση. Έχουμε ακόμη δυο παραστάσεις στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί για φέτος. Και μετά δεν έχουμε συζητήσει για του χρόνου. Δεν έχουμε ιδέα ακόμα».