Η εξομολόγηση της Kylie Jenner για την μάχη της με την επιλόχειος κατάθλιψη και το μήνυμα στις μητέρες

Η εξομολόγηση της Kylie Jenner για την μάχη της με την επιλόχειος κατάθλιψη και το μήνυμα στις μητέρες

Συνέντευξη στο περιοδικό Variety, παραχώρησε η Kylie Jenner που ποζάρει στο εξώφυλλο του τεύχους  Μαρτίου.

Η επιχειρηματίας που λατρεύει τα δύο της παιδιά, μεταξύ άλλων παραδέχεται πως πέρασε πολύ δύσκολα μετά τη γέννησή τους. Ενώ μίλησε και για τις αδερφές της, την προσωπική της ζωή και την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε.

«Βίωσα δύο φορές την επιλόχειο κατάθλιψη. Τη δεύτερη φορά ήταν ακόμα χειρότερα. Αλλά οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται τον τοκετό, όσο επώδυνο κι αν είναι. Πρέπει να ζήσουμε τη μετάβαση από γυναίκα σε μητέρα, χωρίς να φοβόμαστε για τα επακόλουθα», δήλωσε η Kylie για την γέννηση του γιου της τον Φεβρουάριο του 2022 που ήταν «πολύ πιο δύσκολη» από αυτή της Stormy το 2018.

«Θα έλεγα σε αυτές τις γυναίκες να μην σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα και να ζουν πλήρως όλα τα συναισθήματα της στιγμής, ακόμη κι αν είναι επώδυνο. Ξέρω ότι αυτές τις στιγμές σκέφτεσαι ότι αυτό δεν θα περάσει ποτέ, πως το σώμα σου δεν θα ξαναγίνει όπως ήταν πριν, ότι ποτέ δεν θα είσαι η ίδια. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι ορμόνες, τα συναισθήματα σε αυτή τη φάση είναι πολύ πιο ισχυρά από εσένα. Η συμβουλή μου είναι να ζήσουν αυτή τη μετάβαση, χωρίς φόβο για το μετά. Ο κίνδυνος είναι να χάσουν όλα τα όμορφα της μητρότητας», συμπλήρωσε η Kylie Jenner.

Επίσης εξήγησε πως «το να χάσει μια γυναίκα όλα τα όμορφα στοιχεία της μητρότητας είναι πολύ χειρότερο από την επιλόχειο κατάθλιψη».

Μάλιστα, κατά το τέλος της συνέντευξής της, η Kylie αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη της από τις τρεις αδερφές της. Ενώ όπως είπε, ανά διαστήματα αυτό αλλάζει.

«Δεν είναι πάντα η ίδια. Αλλάζει ανά διαστήματα. Αυτόν τον καιρό είναι η Kim. Έχουμε βιώσει πολλές παρόμοιες καταστάσεις τελευταία», ανέφερε η Kylie, ενώ για την Kendall Jenner με την οποία φαίνεται να είναι πιο κοντά στο reality «Kardashians», είπε: «Είναι εκείνη, με την οποία δεν μοιάζουμε καθόλου. Όμως, τα αντίθετα έλκονται».