Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον εμμονικό θαυμαστή που είχε στην Κρήτη

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον εμμονικό θαυμαστή που είχε στην Κρήτη

Με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε η Άννα Κορακάκη στα social media, η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της “Love it” θυμήθηκε τον δικό της stalker, ο οποίος την “βομβάρδιζε” με μηνύματα όσο βρισκόταν στην Κρήτη.

«Με αφορμή αυτό έχω κάτι light το οποίο μπορώ να θυμηθώ στην Κρήτη από άνθρωπο που ξεκίνησε μέσα από τα social media και μέσα από επιστολές να εκφράζει τον θαυμασμό του μέχρι που έφτασε στο σημείο να επιδιώκει συναντήσεις στον χώρο εργασίας. Ευτυχώς δεν γνώριζε που μένω γιατί αυτό είναι τραγικό και τραβηγμένο.

Εκεί κατάλαβα πως είχε πλάσει μια εικόνα για εμένα μέσα από την εκπομπή, μέσα από το μπρίο που έβγαζα στην εκπομπή που παρουσίαζα, ο οποίος υπέγραφε ως ο άνθρωπός μου. Μάλλον για να το αντιστρέψω ήμουν η γυναίκα της ζωής του. Με βομβάρδιζε και στα social media εκεί μπήκα και εγώ στη διαδικασία, όμως δεν είναι απλό, είναι ένα επαναλαμβανόμενο περιστατικό, γιατί όσο άκακος και να φαίνεται κάποιος, δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι που είναι ικανός να φτάσει.

Αυτό το λέω γιατί εγώ κινήθηκα με όλα αυτά που μπορείτε να φανταστείτε. Αστυνομία, τις διαδικασίες αυτές, διαδικτυακά και αυτά τα μέτρα που μπορώ να λάβω και δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα σε σημείο να πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτά είναι λεπτές κόκκινες γραμμές», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.