Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω κακοκαιρίας

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω κακοκαιρίας

Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η 17η Φεβρουαρίου για την Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς η παρουσιάστρια αποκλείστηκε λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» στα Μελίσσια.

Μάλιστα, η Ιωάννα χρειάστηκε να μείνει για πολλές ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση, ενώ φυσικά η εκπομπή της δε βγήκε στον αέρα.

Στην έναρξη της εκπομπής της, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βίωσε την Τρίτη λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών, ενώ αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να κοιμηθεί σε ξενοδοχείο.

«Θα τα πω όλα, θα είμαι καταπέλτης. Θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου. Έχω πολλά να πω. Χθες για μένα ήταν μια πολύ κακή ημέρα που δε θέλω να ξαναφανταστώ ότι θα βιώσω. Όχι όμως μόνο για μένα, αλλά για πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων.

Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ρεύμα και το να έχεις αυτά τα οποία δεν είναι αυτονόητα. Θέρμανση, ζεστό νερό, φως. Χρειάστηκε και εγώ, όπως πολύς κόσμος να μείνουμε σε ξενοδοχείο χθες. Να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού. Μέσα στη νύχτα και το σκοτάδι, παγωμένοι, να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο.

Εύχομαι να αρχίσει να αποκαθίσταται σιγά σιγά το πρόβλημα, γιατί οι ζημιές είναι πολλές. Πέρασα χθες έναν Γολγοθά. Δεν φανταζόμουν ότι η μέρα μου και η νύχτα θα κυλούσε με αυτόν τον τρόπο, μόνη και παγωμένη σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Ήταν πάρα πολλές οι ώρες. Δεν είχα καμία ενημέρωση. Αισθάνθηκα χθες ειλικρινά πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.