Η εξομολόγηση της Hilary Duff για τη γέννηση της κόρης της στο σπίτι

Η εξομολόγηση της Hilary Duff για τη γέννηση της κόρης της στο σπίτι

Όπως έγινε γνωστό, η Hilary Duff έφερε στη ζωή το τρίτο της παιδί και μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από την ώρα της γέννας.

Παράλληλα η ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε μία συγκινητική εξομολόγηση για τα όσα βίωσε την ώρα του τοκετού και γενικώς όσα συμβαίνουν στη ζωή μίας γυναίκας που γίνεται μανούλα.

«Νιώθω έτοιμη να μοιραστώ μερικές φωτογραφίες της γέννησης της Mae Mae!!! Για να αισθάνομαι ασφαλής κατά τη γέννηση και να φτάσω εκεί που πρέπει να πάω, είναι σημαντικό να έχω το σωστό σύστημα υποστήριξης. Ο τέλειος χώρος γεμάτος ηρεμία και ανθρώπους που υποστηρίζουν τη δύναμή μου. Ο σύζυγός μου είναι η πιο ήρεμη δύναμη στο δωμάτιο.

Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι καθόμουν σε άνετες στάσεις, καθώς τα νερά είχαν σπάσει ώρες πριν. Η μαμά μου ήταν εκεί για να φτιάξει όλα τα σνακ και να παρακολουθήσει με ένα μεγάλο νευρικό χαμόγελο καθώς το μωρό της της φέρνει μια νέα εγγονή.

Αυτή είναι σκληρή δουλειά… κάθε τρόπος που μια γυναίκα φέρνει ένα μωρό. Από το να μείνεις έγκυος, να πας στο νοσοκομείο ή να γεννήσεις στο σπίτι, το ταξίδι θηλασμού και να μεγαλώνεις αυτά τα μικρά όντα υπεύθυνα για να είσαι όρθιος, έμπιστος, ευγενικός πολίτης του κόσμου. Είναι εντελώς καταναγκαστικό. Μια κουραστική, μαγική, θαυματουργή περιπέτεια. Γι ‘αυτό κάνει πανίσχυρες τις μητέρες. Κάνεις τα βουνά να κινούνται καθημερινά », αναφέρει η Hilary Duff στην ανάρτηση της.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τη φωτογράφο τοκετών Lauren Guilford και δείχνουν τη 33χρονη Hilary Duff την ώρα που φέρνει στη ζωή την κορούλα της Mae Blair στις 24 Μαρτίου στο σπίτι της.