Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή 3 χρόνια πριν το διαζύγιο: “Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε”

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή 3 χρόνια πριν το διαζύγιο: "Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε"

Σαν “βόμβα” έσκασε το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουλίου η είδηση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, που μετά από 22 χρόνια κοινής πορείας και 18 έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους και η είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», έγραφε επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού.

Το πρώην πλέον ζευγάρι, κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να είναι πάντα ιδιαίτερα φειδωλός στις δηλώσεις του. Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή έχει αναφερθεί αρκετές φορές με τα πιο όμορφα λόγια για τον άντρα της ζωής της.

Σχετικά με την πρώτη φορά που γνώρισε τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυπτε στο Gala τον Νοέμβριο του 2018: «Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε. Με τρόμαξε η προσωπικότητά του. Εξέπεμπε άφθονο δυναμισμό. Αυτός ο δυναμισμός με ανάγκασε, εκ των πραγμάτων, να τον προσεγγίσω σιγά- σιγά. Να τον ακουμπάω προσεκτικά. Πώς να σου εξηγήσω; Δεν ήταν φόβος, αλλά ας πούμε δέος. Κάπως έτσι προχωρήσαμε. Στην αρχή με λίγα αγκαλιάσματα. Αργότερα με περισσότερα. Στο τέλος ολοκληρωτικά… Αυτά τα “μπαμ” τις περισσότερες φορές καταλήγουν και “μπουμ”. Στην αρχή λατρείες. Και στη συνέχεια “άντε γεια”. Στη δική μας περίπτωση μετρά είκοσι χρόνια. Σου κάνει;».

Ενώ αναφερόμενη στην ποιότητα της σχέσης τους, η τραγουδίστρια είχε πει: «Θα στο πω και διαφορετικά. Το σεξ κάποια στιγμή εξατμίζεται. Εξαρτάται από το ζευγάρι. Το πάθος, λοιπόν, να συμφωνήσουμε, εξατμίζεται. Όταν λέω πάθος, εννοώ η “τύφλωση”. Αυτό λένε και οι έρευνες και η ανθρώπινη εμπειρία. Στην αρχή “βλέπεις”, αλλά παραβλέπεις. “Θα αλλάξει”, λες από μέσα σου. Στη συνέχεια “βλέπεις” καλύτερα. Εκεί λοιπόν θα αποδειχθεί η αντοχή του θαυμασμού σου. Θέλω να πω ότι όσο ο χρόνος περνάει τόσο περισσότερο ωριμάζει το αίσθημα σαν το παλιό κρασί. Και τόσο περισσότερες μυρωδιές βγάζει. Το αίσθημα το ανιδιοτελές, το καθαρό το γνήσιο».