Η εξομολόγηση της Χρύσας Κατσαρίνη για τη βία από τον σύντροφο και τον πατέρα της

Η εξομολόγηση της Χρύσας Κατσαρίνη για τη βία από τον σύντροφο και τον πατέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό”, βρέθηκε η Χρύσα Κατσαρίνη.

Η stand up comedian μεταξύ άλλων μίλησε για τη σωματική και λεκτική κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

«Όταν έγινε αυτό με τη Γαρυφαλλιά, γιατί τότε έγραψα την ανάρτηση, προσπάθησα να προειδοποιήσω τα κορίτσια που ίσως να βρίσκονται σε μία κακοποιητική σχέση και να μην το γνωρίζουν ή να τους είναι δύσκολο να το αποδεχτούν. Πήγε να με πνίξει, φυσικά τον χώρισα μετά από αυτό, ήταν και το τελευταίο που έκανε.

Οι κακοποιητές έχουν το εξής χαρακτηριστικό, δεν έρχονται στην αρχή της σχέσης και σου λένε ότι στο τέλος παίζει να σε στραγγαλίσω. Δεν είναι αυτό. Ξεκινάνε λατρεύοντας. Είναι οι πιο δοτικοί άνθρωποι που μπορείς να γνωρίσεις, σου λένε ότι σε αγαπάνε πολύ νωρίς και μετά όταν δεν ικανοποιούνται, ξεκινάνε να μειώνουν, μετά απειλούν, αν δουν ότι δεν καταφέρουν να απειλήσουν, παρακαλούν, αν δουν ότι δεν πιάνει ούτε αυτό σε λατρεύουν.

Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείς γιατί μία γυναίκα μένει με έναν άνθρωπο που είναι κακοποιητικός. Εμένα δε με μείωνε από την αρχή. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δε πάει το μυαλό σου ότι θα πάει μακριά. Χώρισα στο τέλος. Μέχρι τότε το ανεχόμουν. Αισθάνεσαι ότι είσαι ο θύτης γιατί στο λέει ξεκάθαρα, ότι “εσύ με έφτασες σε αυτό το σημείο, ποτέ δεν το έχω ξανακάνει αυτό, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει”. Οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι ο λόγος που έφτασαν εκεί τα πράγματα.

Όταν τελείωσε η σχέση, ο άνθρωπος αυτός μου είπε ότι έπαθε καρκίνο και έκλαιγα, νιώθοντας τύψεις, γιατί πίστευα ότι εγώ του τον δημιούργησα. Του είπα να ψάξουμε γιατρό και τελικά μου είπε ότι έχει αιμορροΐδες», είπε η Χρύσα Κατσαρίνη και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Και ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός, βίαιος και χτυπούσε εμένα και τη μητέρα μου. Η μαμά μου έφυγε από τον πατέρα μου. Είναι θηρίο».