Η εξομολόγηση της Άσπας για τον Mad Clip και η αντίδραση της μητέρας της όταν της είπε ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι

Η εξομολόγηση της Άσπας για τον Mad Clip και η αντίδραση της μητέρας της όταν της είπε ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι

Καλεσμένη στην κάμερα της εκπομπής «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Άσπα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά χρόνια με τον αδελφό της Mad Clip, την αγάπη για τη μουσική που της μετέδωσε, το τραγούδι που έγραψαν μαζί και την επιθυμία της να το μοιραστεί με τον κόσμο.

Παράλληλα η Άσπα αποκάλυψε πώς αντέδρασε η μητέρα της όταν της είπε πως θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με τον Peter αλλά πηγαινοερχόταν στην Αμερική. Ήθελε από πολύ μικρός να γίνει τραγουδιστής, πάντα έγραφε στίχους. Έχουμε όλα τα στιχάκια του σε ένα κουτί. Ήταν σαν έμπνευση ο αδερφός μου, είναι ωραίο να βλέπεις κάποιον να κάνει κάτι που αγαπάει τόσο πολύ.

Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, γιατί ήταν ο εαυτός του, ήταν πολύ καλός σε αυτό που έκανε, στο είδος του. Είχαμε πάει μαζί πέρσι για να κάνουμε ένα τραγούδι, είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ που έγραψε και το δικό του μέρος. Το είχα πει ολοκληρωμένα, υπάρχει αυτό το τραγούδι. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, θα ήθελα κάποια στιγμή να το μοιραστώ με τον κόσμο.

Δεν ήταν σκληρός ο Mad Clip. Ο αδερφός μου πέρα από το ότι ήταν καλός καλλιτέχνης, είχε χρυσή καρδιά, ήταν καλός άνθρωπος, ήθελε να τους βοηθήσει όλους. Ήταν ευγνώμων για όλο αυτό που ζούσε, ήταν αυθεντικός. Αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Μου άρεσαν όλα τα τραγούδια του, πήγαινα στα πρώτα live του που δεν ήταν πολύ γνωστός», είπε η τραγουδίστρια.

Όσο για την αντίδραση της μητέρας της, εξομολογήθηκε: «Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι είχε γλυκόπικρο συναίσθημα, γιατί αυτός ο χώρος της θυμίζει τον αδερφό μου. Έβλεπε το άγχος που περνούσε, το άγχος να τα πας καλά, τα νούμερα, τα views. Έβλεπε την προσπάθειά του να τα καταφέρει και αυτό ίσως την ανησυχεί. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι τον εκμεταλλεύομαι, δεν το έκανα τότε και δεν θα το κάνω τώρα».