Η Evangeline Lilly για την ντροπιαστική στιγμή με τον Michael Douglas: «Του είπα ότι θέλω να τον…»

Η Evangeline Lilly για την ντροπιαστική στιγμή με τον Michael Douglas: «Του είπα ότι θέλω να τον...»

Συνέντευξη στην εκπομπή του Jonathan Ross, παραχώρησε η Evangeline Lilly με αφορμή την ταινία “Ant-Man And The Wasp: Quantumania” της Marvel, όπου πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια ντροπιαστική στιγμή που βίωσε με τον Michael Douglas που συμπρωταγωνιστούν στην ταινία, όταν του είπε ότι θέλει να τον… π@@@@ει.

Συγκεκριμένα η Evangeline Lilly θυμήθηκε μια στιγμή στα γυρίσματα όπου είπε στον Michael Douglas και στη Michelle Pfeiffer ότι ήταν “GILFs” .

Ωστόσο, η Lilly μίλησε για μια συγκεκριμένη στιγμή στα γυρισμάτων που την άφησε κατακόκκινη.

«Ήταν αυτή η μέρα στα γυρίσματα, κάναμε μια σκηνή σ’ ένα εστιατόριο και ήμασταν σε μια αίθουσα αναμονής, οπότε κάναμε το γύρισμα στην αίθουσα αναμονής, όπου ήταν και παιδιά. Στράφηκα στον Michael και τη Michelle και είπα: Ξέρετε, εσείς είστε πραγματικοί GILFs. Ο Michael δεν είχε ιδέα. Με ρώτησε: Τι είναι ο GILF; Αντί να είμαι ψύχραιμη, μπροστά σ’ ένα δωμάτιο γεμάτο παιδιά είπα: Είναι ο παππούς που θα ήθελα να π@@@@ω. Και αμέσως μετά συνειδητοποίησα ότι είχα πει στον Michael Douglas ότι θα ήθελα να τον π@@@@ω, κάτι που δεν πρέπει να λες μπροστά σε ένα μάτσο παιδιά, ουπς!», είπε η Evangeline Lilly.

Μάλιστα, η Evangeline Lilly προκάλεσε έκπληξη όταν αποκάλυψε την ασυνήθιστη αγάπη της για τους λοβούς των αυτιών, λέγοντας: «Οι καλύτεροι λοβοί στον κόσμο είναι πραγματικά οι λοβοί των ηλικιωμένων Άγγλων κυρίων. Κρέμονται πολύ χαμηλά».

Ενώ στο ερώτημα αν θα ήθελε να αγγίξει και τους λοβούς του βασιλιά Κάρολου, απάντησε: «Θα το έκανε στο λεπτό! Έλα! Θα το έκανα! Μου αρέσει το κρέας των λοβών. Μ’ αρέσει να το χαϊδεύω! Δεν είναι κάτι σεξουαλικό».