Η Εριέττα Κούρκουλου αποκαλύπτει το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Εριέττα-Κούρκουλου-250x250.jpg

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η Εριέτττα Κούρκουλου που μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του ερωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, να υπενθυμίσουμε πως το φύλο του μωρού που περιμένουν είναι αγοράκι.

Μάλιστα, η Εριέττα Κούρκουλου που έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τη φουσκομέωνη της κοιλίτσα και αποκάλυψε πως ο γιος της θα πάρει το όνομα μπαμπά της, Νίκος.

«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.

Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Erietta-Kourkoulou-1024x634.png