Η επιθυμία του Γιώργου Νταλάρα για την τραπ: «Βέβαια ακούω, αλλά θέλω αυτή η μουσική να…»

Γιώργος-Νταλάρας-250x250.jpg

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φωνή του, τις συνεργασίες με λαϊκούς τραγουδιστές, αλλά και την τραπ μουσική.

«Δεν υπάρχουν μυστικά για τη φωνή, ή τραγουδάς ή δεν τραγουδάς. Εγώ δεν κάπνιζα και δεν έπινα ποτέ, γι’ αυτό ακόμα μπορώ και τραγουδάω. Σε λίγα χρόνια θα περάσει και αυτό, όλοι θα φύγουμε. Εγώ θα ασχολούμαι με τη μουσική ό,τι και να γίνει. Έχω συνεργαστεί 1-2 φορές με νέους καλλιτέχνες και το έχω μετανιώσει. Υπάρχει μια μορφή μετάλλαξης στους ανθρώπους.

Όταν ένας άνθρωπος ξεκινάει από το τίποτα και γίνεται κάποιος, πρέπει να γνωρίζει ότι όσο μεγαλώνει τόσο πιο ταπεινός πρέπει να γίνεται. Όταν νομίζει ότι αυτό το πράγμα που κάνει είναι αυτός και κανένας άλλος, άστα να πάνε», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

Ενώ όταν στη συνέχεια ο Γιώργος Νταλάρας ρωτήθηκε για την τραπ μουσική, ανέφερε: «Βέβαια ακούω τραπ μουσική, αλλά θέλω αυτή η μουσική να έχει μηνύματα, όχι καλαμπούρια και βρισιές μόνο και μόνο για να κάνουμε εντύπωση. Αν αρχίσει κάποιος και λέει μια φράση κακή, ο δεύτερος για να τον περάσει θα πρέπει να πει δυο σκάλες παραπάνω, ο τρίτος παραπάνω… Τότε θα φτάσουμε κάπου που δε θα μπορούμε να μιλάμε και θα μιλάμε πια με χτυπήματα».