Η επανεμφάνιση του Βασίλη Καρρά στις κάμερες και η κατάσταση της υγείας του: «Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή»

Η επανεμφάνιση του Βασίλη Καρρά στις κάμερες και η κατάσταση της υγείας του: «Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή»

Μια νέα δημόσια έξοδο έκανε ο Βασίλης Καρράς, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής επισκέφτηκε μια γκαλερί στη Θεσσαλονίκη κι αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την απώλεια 42 κιλών.

Μάλιστα, ο Βασίλης Καρράς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι καλά στην υγεία του και πως ετοιμάζει μια μεγάλη συναυλία.

«Καιρός ήταν να με ξαναδείτε. Δεν φαίνεται που είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πάρα πολύ καλά. Οι θαυμαστές μου να έχουν μέσα στους δύναμη και πιστεύω. Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μια συναυλία για καλό σκοπό, θέλει πάρα πολλή δουλειά και στήριξη από τους τοπικούς φορείς, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει. Θα είναι μια συναυλία προς το τέλος.

Ένα όμορφο κλείσιμο για την καριέρα μου. Καμία φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι. Δεν μου έλειψε η αγάπη του κόσμου. Δεν μου λείπει ποτέ, είναι το μεγαλύτερο δώρο που εισπράττω. Θέλω λίγο χρόνο ακόμη για να επιστρέψω στις πίστες. Στους θαυμαστές μου θα αφιέρωνα το τραγούδι “Τώρα επιστρέφω”», είπε ο Βασίλης Καρράς και όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί ενασχόλησής του στην πολιτική είπε: «Με πιάνει φαγούρα με αυτά. Άστο τώρα».