Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Meghan Markle με total white στο Λονδίνο για το πλατινένιο Ιωβήλαιο

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Meghan Markle με total white στο Λονδίνο για το πλατινένιο Ιωβήλαιο

Ξεκίνησαν την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο Λονδίνο, οι επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 70 ετών της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο.

Μάλιστα, οι εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο έχουν διάρκεια τεσσάρων ημερών, με τις δύο πρώτες να έχουν κηρυχθεί ως αργία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ενώ την Παρασκευή 3 Ιουνίου συνεχίστηκαν οι εορτασμοί με την τελετή για την Ημέρα των Ευχαριστιών στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, όπου σηματοδοτεί τη θέση της Βασίλισσας ως πνευματικός ηγέτη και επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Ωστόσο, στον καθεδρικό ναό που δεν βρέθηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ λόγο αδιαθεσία, το “παρών” έδωσαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανάμεσα τους ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle και όλα τα εγγόνια της Bασίλισσας Ελισάβετ.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση που έκανε το ζευγάρι στη Βρετανία, μετά το Megxit, αλλά και τη μετακόμιση στην Καλιφόρνια.

Η Meghan έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη και ήταν πολύ εντυπωσιακή στα λευκά κάνοντας αίσθηση ξανά με το στιλ της.

Συγκεκριμένα η πρώην ηθοποιός επέλεξε ένα total white look, συνδυάζοντας άψογα ένα caot dress του οίκου Dior, με ζώνη, λευκό καπέλο, διαμαντένια σκουλαρίκια και λευκές classic γόβες.

Υπέροχη και κομψή μας θύμισε μετά από χρόνια το royal style που μας είχε συνηθίσει πριν το Megxit.