Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Jennifer Lopez επί σκηνής μαζί με τη μητέρα της

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Jennifer Lopez επί σκηνής μαζί με τη μητέρα της

Η Jennifer Lopez είναι μια γυναίκα που παρόλο που έχει πατήσει τα 50, είναι λαμπερή και διαθέτει αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές νεότερες της.

Μάλιστα, η Λατίνα star ξέρει καλά πως να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των θαυμαστών της όχι μόνο με τα τραγούδια της αλλά και με το εκπληκτικό και… διάσημο stylish της.

Αυτή τη φορά η JLo εμφανίστηκε στη συναυλία Global Citizen’s VAX Live: The Concert to Reunite the World και ήταν εκρηκτική!

Συγκεκριμένα στo event βιοντεοσκοπήθηκε στις 2 Μαΐου και μεταδόθηκε το Σάββατο 8 Μαΐου, η Lopez ανέβηκε στη σκηνή δύο φορές.

Μάλιστα στην πρώτη που σηματοδότησε και το άνοιγμα του event που έγινε στο SoFi Stadium του Inglewood στην Καλιφόρνια, τραγούδησε μαζί με τη μητέρα της, Guadalupe.

Ενώ φορώντας ένα αστραφτερό ασημί σύνολο, η Jennifer Lopez μίλησε για την περίοδο της καραντίνας την οποία πέρασε μαζί με τη μητέρα της που την ενέπνευσε στην επιλογή του τραγουδιού “Sweet Caroline” του Neil Diamond το οποίο και ερμήνευσε.

“Όταν σκεφτόμουν τι να τραγουδήσω απόψε, θυμήθηκα ένα τραγούδι που μου έλεγε εκείνη όταν ήμουν μωρό”, είπε και στη συνέχεια παρότρυνε το κοινό να τραγουδήσει μαζί της. Η έκπληξη όμως ήρθε στη μέση του κομματιού, όταν ανέβασε στη σκηνή τη μητέρα της, η οποία για το φινάλε άλλαξε τους στίχους από “Sweet Caroline” σε “”Sweet Jennifer“.

Αργότερα, η JLo εμφανίστηκε ξανά για να ερμηνεύσει την επιτυχία της από το 2016 “Ain’t your Mama”.