Η έντονη ενόχληση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και η φάρσα για την ημερομηνία του γάμου της

Η έντονη ενόχληση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και η φάρσα για την ημερομηνία του γάμου της

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη «εισέβαλε» στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά ότι πρόκειται να παντρευτεί την Κυριακή 1η Μαΐου στο Πόρτο Χέλι, δείχνοντας παράλληλα και το προσκλητήριο.

Ωστόσο, η Δήμητρα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε γνωστό μέσα από τα instastories ότι όλο αυτό ήταν μια φάρσα και παράλληλα εξέφρασε την ενόχλησή της, καθώς οι followers της ενδιαφέρθηκαν, όπως είπε, πιο πολύ για τον γάμο της, παρά να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους της Κρήτης.

«Πόσο μυαλό μπορεί να θέλει για να καταλάβετε ότι η εμφάνισή μου στον Μουτσινά, ήταν καθαρά για να του κάνω πλάκα. Γιατί είναι το ύφος της εκπομπής τέτοιο; Με παίρνει η μάνα μου σιχτιριασμένη και μου λέει “Λένε στην εκπομπή της Σταματίνας ότι παντρεύεσαι Πρωτομαγιά και ήθελες να το κρύψεις!” Παιδιά φάρσα ήταν!

Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Και αντί να βοηθήσετε να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη, αυτό που σας ένοιαξε και σας έκαιγε εσάς ήταν η ημερομηνία του γάμου μου. Πολλά μπράβο σας, αλήθεια» ανέφερε ενοχλημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.