Η ενόχληση του Νίκου Μουτσινά με ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Μην το συνεχίζετε! Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι»

Η ενόχληση του Νίκου Μουτσινά με ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Μην το συνεχίζετε! Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή την παρουσία του σε πρεμιέρα θεατρικής πρεμιέρας.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αντέδρασε σε κάποιες ερωτήσεις των δημοσιογράφων και απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

«Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μου μέλλον. Αν είχα κάτι, θα το έλεγα στην εκπομπή μου, φαντάζομαι», είπε ο Νίκος Μουτσινάς όταν ρωτήθηκε για την εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι”.

Ενώ σε ερώτηση για το αν θα ευχηθεί “καλά Χριστούγεννα” στον Τριαντάφυλλο, ο Νίκος απάντησε: «Γιατί να μην του ευχηθώ; Εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ;».

Ωστόσο, στη συνέχεια η δημοσιογράφος προσπάθησε να μιλήσει για τον τραγουδιστή και ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε κάτι. Ποια είναι η κοπέλα, η άτιμη; Θα πάω να δω πού μένει τα Χριστούγεννα».

Σε ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη και για το αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Είναι κακή τηλεόραση».