Η εμμονική γυναίκα που παρενοχλεί την Βάνα Μπάρμπα εδώ και 5 χρόνια: «Αρχίζω και φοβάμαι μη μου κάνει κακό»

Η εμμονική γυναίκα που παρενοχλεί την Βάνα Μπάρμπα εδώ και 5 χρόνια: «Αρχίζω και φοβάμαι μη μου κάνει κακό»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, μίλησε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει με μια εμμονική γυναίκα που την παρενοχλεί τα τελευταία πέντε χρόνια.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα, η εν λόγω γυναίκα της τηλεφωνεί εκατοντάδες φορές μέσα στην ημέρα και μάλιστα έφτασε σε σημείο να βάλει ένα βαρέλι με βενζίνη έξω από το σπίτι της.

«Καλημέρα σε όλους. ..με χαμόγελο και αγάπη όλα περνούν. Θα ήθελα να δημοσιοποιήσω ένα θέμα που εδώ και 5 χρόνια με κυνηγά. Στην αρχή σιγά σιγά. μα τα τελευταία χρόνια βασανιστικά πλέον. Πήρα την απόφαση βλέποντας την ολυμπιονίκη μας κ Κορακάκη στο τι πέρασε και επιτέλους η δικαιοσύνη την προστάτεψε από ανθρώπους ψυχικά αρρώστους… Υπάρχει μια γυναίκα ονομάζεται Σ.Χ. Έτσι λέει.. έχω καταθέσει ασφαλιστικά εναντίον της καθώς και μήνυση.. Δέχομαι 200 τηλέφωνα την ημέρα Παρενόχλησε και το παιδί μου.

Καθώς τελευταία έφτασε και στους γονείς μου. Δεν περιμένω στιγμή άλλο. Παρακαλώ να δικαστεί πριν κάνει κακό σε μένα ή περισσότερα στους ανθρώπους που αγαπώ. Έφτασε να βάλει έξω σπίτι μου ένα περίεργο βαρέλι με ένα λουλούδι το πήγα αστυνομία ..ήταν βενζίνη μέσα. Παρακαλώ όσοι περνάτε τέτοια θέματα . Σοβαρά με άρρωστους ανθρώπους, αμέσως αστυνομία» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στο Facebook.

Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η Βάνα Μπάρμπα περιγράφοντας την εμπειρία της στην εκπομπή, είπε:

«Φοβήθηκα πολύ. Αυτό είναι βιασμός. Το πράγμα έφτασε σε ένα όριο. Δε μπορώ να ανοίξω το τηλέφωνό μου. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να τη συγχωρέσω, έφτασε μέχρι και στο σημείο να πάρει τον πατέρα και το παιδί μου. Έμαθα ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει μπει και στο Δρομοκαΐτειο. Θα πάω στον εισαγγελέα τη Δευτέρα θα καταθέσω ξανά ασφαλιστικά τηλέφωνα.

Με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου λέει “βοήθησέ με δεν θα σε ενοχλήσω”. Δεν έχω άλλο περιθώριο. Ήρθε στη Γλυφάδα, φώναξα την αστυνομία, την έπιασαν και είπε ότι θα το συνεχίσει. Έχω κάνει ασφαλιστικά. Δεν αντέχω πλέον. Αρχίζω και φοβάμαι μη μου κάνει κακό. Αυτό το κορίτσι, η Κορακάκη με ενέπνευσε. Δεν μπορώ να τη συγχωρέσω και δεν μπορώ να το σταματήσω».