Η Ellen DeGeneres σταματά την εκπομπή της μετά από 19 σεζόν και 3.000 επεισόδια

Η Ellen DeGeneres σταματά την εκπομπή της μετά από 19 σεζόν και 3.000 επεισόδια

Μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε, έκανε η Ellen DeGeneres σε συνέντευξη της στο The Hollywood Reporter.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως φέτος ολοκληρώνεται η εκπομπή της «The Ellen DeGeneres Show» που έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για άλλα show και ψυχαγωγεί χιλιάδες τηλεθεατές στην Αμερική εδώ και 19 χρόνια.

«Όταν είσαι ένα δημιουργικό άτομο, θέλεις να βάζεις τον εαυτό σου συνεχώς σε πρόκληση και όσο υπέροχο και διασκεδαστικό και εάν είναι αυτό το show, δεν αποτελεί για μένα μία πρόκληση πια.

Θα σταματούσα μετά τη 16η σεζόν. Αυτή θα ήταν η τελευταία μου σεζόν και με ήθελα να υπογράψω για τέσσερα ακόμη χρόνια και είπα θα υπέγραφα ίσως για μία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ellen και στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Μου έλεγαν δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψεις για έναν κύκλο. “Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, οι συνεργάτες και οι σταθμοί χρειάζονται περισσότερη δέσμευση”. Οπότε συμφωνήσαμε για τρία ακόμη χρόνια. Αυτό ήταν το πλάνο εξαρχής. Και όλοι έλεγαν ακόμη κι όταν υπέγραψα “ξέρεις, θα πάει 19, δεν θες να πάμε στα 20;”. Είναι ένα καλό νούμερο. Οπότε είναι 19».

Το The Ellen DeGeneres Show που έκανε πρεμιέρα το 2003 και έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy, είχε πληγεί σοβαρά μετά τις καταγγελίες για τοξική εργασιακή συμπεριφορά και εκφοβισμό.