Η Ellen DeGeneres αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να οδηγήσει μετά από 3 ποτά κάνναβης

Η Ellen DeGeneres αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να οδηγήσει μετά από 3 ποτά κάνναβης

Η Ellen DeGeneres που βρέθηκε στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!», αποκάλυψε ότι είχε πιει τρία «ποτά κάνναβης» και πήρε αρκετά συμπληρώματα μελατονίνης αμέσως πριν αναγκαστεί να πάει τη σύζυγό της, Portia de Rossi, στο νοσοκομείο για μία χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης, τον περασμένο Μάρτιο.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μίλησε για τη νύχτα που η Portia έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδάς.

Η ίδια είπε στον Kimmel ότι έπινε ποτά κάνναβης, τα οποία ήταν δώρο από τον Chelsea Handler, αφού η σύζυγός της πήγε νωρίς για ύπνο.

«Ήπια ένα και δεν ένιωσα τίποτα. Έτσι, ήπια τρία. Και μετά πήρα δύο χάπια μελατονίνης», είπε η Ellen DeGeneres. Ενώ αργότερα ανέφερε ότι έπρεπε να πάει τη Portia de Rossi στα επείγοντα αφού την βρήκε στο έδαφος και πεσμένη στα τέσσερα από τον πόνο.

Όταν ο Kimmel ρώτησε αν η ίδια η DeGeneres οδήγησε το αυτοκίνητο, η κωμικός απάντησε ότι η αδρεναλίνη της είχε χτυπήσει κόκκινο όταν ήταν πίσω από το τιμόνι.

«Πιθανότατα δεν είναι ασφαλές και δεν θα έπρεπε να το πω», είπε η Ellen καθώς το κοινό γέλασε.

Το ποτό που έπινε η DeGeneres εκείνο το βράδυ, που ονομάζεται Cann, έχει μικρή δόση κάνναβης, η οποία αναφέρεται στο φυτό που περιέχει THC, που έχει ψυχοδραστικά αποτελέσματα και CBD.

Παρόλο που η Ellen DeGeneres εμφανίστηκε στο σόου του Kimmel στις 20 Απριλίου, η οποία έχει γίνει ανεπίσημη αργία για τους χρήστες μαριχουάνας, λέει ότι δεν της αρέσει ιδιαίτερα η μαριχουάνα.

«Τη μισώ. Μισώ πραγματικά τον τρόπο που αισθάνεσαι. Υπήρχε κόσμος που με έσπρωξε να πάρω ένα ζελαδάκι με μαριχουάνα, γιατί έλεγαν, «Ω, δεν είναι έτσι». Στην πραγματικότητα, ο βοηθός μου Craig μου έδωσε ένα τέτοιο ζελεδάκι επειδή είχα δυσκολία στον ύπνο. Νόμιζα ότι θα πέθαινα», είπε η DeGeneres για την εμπειρία της αυτή.

Αν και η DeGeneres οδήγησε τη Portia de Rossi στο νοσοκομείο, έπρεπε να χωρίσουν μετά για το υπόλοιπο της νύχτας λόγω των πρωτοκόλλων ασφαλείας του κορωνοϊού. Το ζευγάρι παρέμεινε σε επαφή μέσω μηνυμάτων.

Η Ellen DeGeneres είπε στον Kimmel ότι η Portia προσπάθησε να χρησιμοποιήσει εισιτήρια στο «The Ellen Show» για να διαπραγματευτεί περισσότερα παυσίπονα κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης.

Δυστυχώς, η νοσοκόμα που υπηρετούσε, αρνήθηκε, όπως αστειεύτηκε η ίδια.