Η Elizabeth Olsen άλλαξε επώνυμο της όταν ήταν 10 για να μην έχει σχέση με την Mary-Kate και Ashley Olsen

Η Elizabeth Olsen άλλαξε επώνυμο της όταν ήταν 10 για να μην έχει σχέση με την Mary-Kate και Ashley Olsen

Η Elizabeth Olsen αποκαλύπτει ότι σε ηλικία 10 ετών άλλαξε σχεδόν το όνομά της επειδή «δεν ήθελε να συσχετιστεί» με τις μεγαλύτερες αδελφές της, Mary-Kate και Ashley Olsen.

Η 32 ετών ηθοποιός μεγάλωσε στη σκιά των μεγαλύτερων δίδυμων αδελφών της, της Mary-Kate και της Ashley Olsen, 34 ετών, πριν “χτίσει” το όνομά της στο Hollywood.

Η Elizabeth σε συνέντευξη της μίλησε για το πώς η φήμη των διδύμων την επηρέασε σε ηλικία μόλις 10 ετών. Σε ένα σημείο, θέλησε να απαλλαγεί από το επώνυμο Olsen.

«Ήμουν 10 και έκανα την πρώτη μου ακρόαση για ταινία… Συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα ότι δεν ήταν για μένα γιατί μου έλειπαν οι αθλητικές μου δραστηριότητες, το μάθημα χορού μου και όλες οι εξωσχολικές δραστηριότητες στο σχολείο», είπε στην GlamourUK.

«Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σκέφτηκα ότι «δεν θέλω να συσχετιστώ με τη Mary-Kate και Ashley. Δεν ξέρω αν ήξερα τη λέξη, αλλά υπάρχει κάποιο είδος συσχέτισης που δεν κέρδιζα κάτι και νομίζω ότι με ενόχλησε σε πολύ νεαρή ηλικία. Είχε σχέση με τις δικές μου ανασφάλειες, αλλά ήμουν 10. Έτσι δεν ξέρω πόσα επεξεργάστηκα, αλλά σκέφτηκα, «Θα είμαι η Elizabeth Chase [το μεσαίο της όνομα] όταν γίνω ηθοποιός»

Οι Mary-Kate και η Ashley εγκατέλειψαν την υποκριτική το 2006.

Η μικρότερη αδερφή τους, αφού πρωταγωνίστησε ως Wanda Maximoff / Scarlet Witch σε μια σειρά ταινιών Marvel και WandaVision, το επίπεδο φήμης της Elizabeth έχει ανεβεί στα ύψη.

Επίσης, εξήγησε το νόημα πίσω από τις συμβουλές που της έδωσαν οι αδελφές της: «Η λέξη« Όχι »ήταν συγκεκριμένα κάτι που θυμάμαι τις αδερφές μου να λένε και έγινε πραγματικά η δύναμή μου», είπε πρόσθεσε: «Και για τις γυναίκες, είναι μια πραγματικά ενδυναμωτική λέξη. Οι άνθρωποι λένε «Απλώς πείτε όχι στα ναρκωτικά», αλλά πραγματικά, μπορείτε απλά να πείτε όχι όποτε θέλετε! Είναι πραγματικά ένα ισχυρό πράγμα.»