Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε την αντίδραση της κόρης της όταν την άκουσε να μιλάει για την υπόθεση της Πάτρας

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε την αντίδραση της κόρης της όταν την άκουσε να μιλάει για την υπόθεση της Πάτρας

Σοκαρισμένοι έχουν προκαλέσει στο Πανελλήνιο οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, μετά και τη σύλληψη της μητέρας του Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ενώ οι αντιδράσεις στα social media είναι αμέτρητες, με τις περισσότερες να προέρχονται από μητέρες οι οποίες δεν μπορούν να πιστέψουν σε αυτό το έγκλημα.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, πραγματοποίησε ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε διάφορες απορίες τους.

Μια ερώτηση που δέχτηκε αφορούσε την υπόθεση της Πάτρας, καθώς ένας follower της την ρώτησε αν η κόρη της, Αλεξάνδρα, έχει μάθει για την υπόθεση της Πάτρας.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της κόρης της όταν την άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο για αυτή την υπόθεση.

«Ναι με ρώτησε. Και μια φορά μίλαγα στο τηλέφωνο για την ιστορία και έλεγα, “πως μπορείς; Πως μπορείς να σκοτώνεις τα παιδιά σου; Πως το κάνεις;”. Σαφώς αναρωτιόμουνα και δεν απευθυνόμουν σε κάποιον, και τότε ήρθε η Αλεξάνδρα και μου φώναξε, “Πες της να σταματήσει, Πες της να μην το κάνει άλλο. Πες της το τώρα”» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο post της.