Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το τηλεφώνημα που έκανε στη Ρούλα Κορομηλά και μίλησε για τις σχέσεις τους

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το τηλεφώνημα που έκανε στη Ρούλα Κορομηλά και μίλησε για τις σχέσεις τους

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη», ανακοίνωσε πως την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου θα έχει καλεσμένη στο πλατό τη Ρούλα Κορομηλά.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει ανοικτά για όλα τα παραπάνω, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως εκείνη ήταν που τηλεφώνησε στη Ρούλα Κορομηλά και την κάλεσε στην εκπομπή της.

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη που νομίζω ότι ήταν το πρώτο όνομα που είπαμε “παρουσιάστρια”. Μιλάω φυσικά για τη Ρούλα Κορομηλά και εξαιρώ τη φορά που πήγα εγώ ως καλεσμένη της στο “Μπράβο Ρούλα” στη Σύρο. Ήμουν μικρή, βγήκα 5 λεπτά, είπα ένα τραγούδι κι έφυγα. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι κι ενώ οι δύο ήμασταν στην τηλεόραση πολλά χρόνια, μόνο μία φορά κατάφερα να είμαι κοντά της και να μιλήσουμε. Είχε να κάνει με τα γενέθλια του “Πρωινού Καφέ”, που εκείνη ξεκίνησε.

Από τότε και μετά τη Ρούλα δεν την ξαναείδα, δεν έπαψα να παρακολουθώ τη διαδρομή της… Δεν είχα ποτέ προσωπική επαφή μαζί της, δεν μιλούσαμε, δεν είχε τηλέφωνο η μία της άλλης όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια, όταν συναντιόμασταν σε έναν χώρο, πάντα μιλούσαμε, αλλά σε έναν χώρο που υπήρχαν και πολλοί, πόσα να πεις εκτός από τα τυπικά.

Πραγματικά δεν το πίστευα ότι αυτή τη φορά, εδώ… Στον Alpha, που κάποια περίοδο ήταν εκεί, επειδή έκανε κι άλλα πολλά πράγματα, δεν καταφέραμε να τα πούμε. Αυτή τη φορά όταν μου είπαν “με τη Ρούλα θα βρεθείτε”, τους είπα “δώστε μου ένα τηλέφωνο να μιλήσω σε αυτή τη γυναίκα, να με ακούσει και να την ακούσω”.

Την πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε και ξεκινήσαμε να μιλάμε λες –δεν μιλήσαμε πολύ γιατί έπεσε το σήμα- και μιλάγαμε χρόνια. Είναι απίστευτο αυτό που λέω. Την ώρα που την πήρα, έλεγα “τι θα σκέφτεται τώρα κι αυτή η γυναίκα που ξαφνικά την παίρνω δύο μέρες πριν βρεθούμε στην εκπομπή ενώ τόσα χρόνια ποτέ δεν έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά και δεν έχουμε πιει έναν καφέ ή ένα κρασί. Πώς θα είναι; Τι θα σκέφτεται;”.

Μιλήσαμε για 5-6 λεπτά γιατί ήταν σε γύρισμα και έπεσε το σήμα. Γιατί σας τα είπα όλα αυτά; Γιατί πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία, όσο είμαι ακόμα εδώ, να μιλήσω με τη Ρουλά. Την Παρασκευή θα είναι μαζί μας, θα είναι εδώ, στο Mega. Εμείς οι δύο στο Mega να μιλήσουμε μαζί. Πολύ μου αρέσει. Μπορώ να μιλάω ώρες για τη Ρούλα, αλλά δεν πρέπει να το κάνω. Τι θα θέλατε πραγματικά να ακούσετε από αυτή τη γυναίκα; Εγώ έχω χιλιάδες πράγματα στο μυαλό μου. Για τη Ρούλα έχουμε υπολογίσει πολύ περισσότερο χρόνο και θα ήθελα και η ίδια να με ρωτήσει πράγματα» είπε η Ελένη Μενεγάκη.