Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την αγωνία των παιδιών της για την διακοπή του internet λόγω κακοκαιρίας

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την αγωνία των παιδιών της για την διακοπή του internet λόγω κακοκαιρίας

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη», μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της την “αγωνία” των παιδιών της για την κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως με το που γύρισε σπίτι της την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, όλοι έσπευσαν αμέσως να της πουν πως λόγω κακοκαιρίας δε λειτουργεί το wi-fi.

Ακόμη, η Ελένη ανέφερε πως τα παιδιά της στην αρχή της παρουσίασαν ως πρόβλημα το ότι δε θα μπορούν να συμμετάσχουν σήμερα στην τηλεκπαίδευση και θα χάσουν το μάθημα.

«Να ρωτήσω κάτι που δε το ξέρω γιατί τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας, κάνανε σήμερα μάθημα μέσω wifi; Τα δικά μου κάνανε. Το λέω γιατί πήγα χθες σπίτι και με πιάσανε όλοι. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι ότι δεν έχουμε wifi. Ε, καλά λέω και εγώ τι έγινε, “πως αύριο θα πρέπει να κάνουμε μάθημα από το internet” μου λένε.

Εντάξει λέω ρε παιδιά, μέχρι αύριο θα δούμε. Όχι μου λένε, δε λειτουργεί τίποτα. Αφού όλα λειτουργούν στο σπίτι λέω και εγώ αλλά μου είπαν ότι δε λειτουργεί τίποτα με wifi, δε μιλάμε με τους φίλους μας, δεν παίζει το netflix… Είπα και εγώ τέτοια αγωνία για το wi-fi και το μάθημα…» είπε η Ελένη Μενεγάκη.