Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αγόρασαν σπίτι στη Βάρκιζα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αγόρασαν σπίτι στη Βάρκιζα

Μια από τις ωραιότερες περιόδους στη σχέση τους βιώνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, οι οποίοι περνάνε μαζί όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται πως έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα στη σχέση του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αγόρασαν από κοινού ένα σπίτι στη Βάρκιζα.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του μουσικού reality “House of Fame” και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, μετά την επανασύνδεσή τους το περασμένο φθινόπωρο και παρά τα εμπόδια που έχει δημιουργήσει στη σχέση τους η πανδημία, είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία, γι’ αυτό προετοιμάζονται για το κοινό τους μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που προχώρησαν στην αγορά κατοικίας στην Αττική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την περασμένη Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση μιας υπέροχης κατοικίας, στις οποίες παρούσα ήταν η εκπρόσωπος του ζευγαριού, αφού ο Αλμπέρτο Μποτία δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την ομάδα Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας.

Πρόκειται για μια πολυτελή κατασκευή με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία διαθέτει αρκετούς χώρους για να καλύψει τις ανάγκες του ζευγαριού.

Εκτός από τα υπνοδωμάτια, υπάρχει χώρος για τη δημιουργία γκαρνταρόμπας που θα φιλοξενεί τη συλλογή ρούχων και υποδημάτων της performer, τα περισσότερα από τα οποία φέρουν την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας, αλλά και δωμάτιο όπου η Ελένη Φουρέιρα θα μπορεί να μελετά τα τραγούδια και να κάνει πρόβα στα χορευτικά της, ενώ έχει γίνει ειδική μελέτη του χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως γυμναστήριο από τον αμυντικό ποδοσφαιριστή.

Από ότι φαίνεται και όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τις βάσεις για τη δική τους οικογένεια.