Η Έλενα Τσαγκρινού με το εισιτήριο στα χέρια αναχωρεί για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision

Η Έλενα Τσαγκρινού με το εισιτήριο στα χέρια αναχωρεί για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την διεξαγωγή ενός εκ των μεγαλύτερων διαγωνισμών του πλανήτη.

Ο λόγος φυσικά για την Eurovision, η οποία πρόκειται να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτό το διάστημα, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες προετοιμάζονται για να παρουσιάσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στη σκηνή και οι fans περιμένουν με αγωνία.

Η Eurovision 2021 θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και ο 1ος Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2021, ενώ ο 2ος Ημιτελικός στις 20 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός στις 22 Μαΐου 2021.

Τη φετινή χρονιά, η Κύπρος εκπροσωπείτε από την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι “El Diablo”.

Η τραγουδίστρια το πρωί του Σαββάτου αναχώρησε από την Αθήνα για το Ρότερνταμ με σκοπό να εντυπωσιάσει όλους τους ευρωπαίους.

Μάλιστα, η Έλενα έκανε και τις τελευταίες της δηλώσεις στην εκπομπή “Έλα Χεμογέλα” πριν ταξιδέψει.

«Δεν είμαι καθόλου αγχωμένη γιατί θεωρώ ότι με το άγχος δεν κερδίζουμε κάτι, οπότε προσπαθώ να είμαι ήρεμη, είμαι προετοιμασμένη φουλ και πιστεύω ότι θα πάνε όλα σούπερ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί η ομάδα μου έχει κάνει κάτι το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό και με πλαισιώνει.

Η Ελένη Φουρέιρα μου έχει δώσει την καλύτερη συμβουλή, να το διασκεδάσω, να είμαι ο εαυτός μου και να προσέχω τον εαυτό μου. Το αγόρι μου θέλει να με δει με την πρωτιά, με υποστηρίζει και θέλει το καλύτερο για μένα», είπε η Έλενα Τσαγκρινού ενώ πρόσθεσε πως θέλει να πάει πολύ καλά η Ελλάδα με την Stefania.