Η Έλενα Κρεμλίδου “εισέβαλλε” στο “Καλό Μεσημεράκι” και έριξε τα “καρφιά” της για την Ελευθερίου και τον Μπάρτζη

Η Έλενα Κρεμλίδου “εισέβαλλε” στο "Καλό Μεσημεράκι" και έριξε τα “καρφιά” της για την Ελευθερίου και τον Μπάρτζη

Η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά.

Η ίδια αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor πριν μερικές εβδομάδες για λόγους υγείας, μίλησε για όλους και για όλα στον παρουσιαστή και ηθοποιό

Μάλιστα, η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε στους λόγους που την ανάγκασαν να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο αλλά έριξε και τα “καρφιά” της για τον Νίκος Μπάρτζη και την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Νομίζω ότι λίγο την πλήρωσα. Η υγεία μου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Λιποθυμούσα, είχα πάθει αφυδάτωση, είχα πάθει ηλίαση. Ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Ένιωθα ότι δέχομαι μια επίθεση χωρίς κανείς να με αφήσει να εξηγήσω τι έχω κάνει από την πλευρά μου. Ο Νίκος που με κατηγορούσε δεν ήρθε ποτέ να έρθει να μου πει τι τον ενοχλεί, απλά βγήκε στο συμβούλιο και τα είπε. Με την Ελευθερία πως να κάνεις υποομάδα και Βαλέρια; Νομίζω γενικά γινόντουσαν παρεξηγήσεις. Όταν δεν είχαμε αγωνίσματα μαλώναμε.

Το μόνο λάθος που έκανα ήταν ότι όταν η Ελευθερία δεν ήταν καλά την υποστήριζα χωρίς να παίρνω θέση και όταν εγώ πήγα στο νοσοκομείο πήγαινε και έλεγε ότι είπα εγώ πράγματα», είπε η Έλενα Κρεμλίδου και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι πιστεύει πως νικητής του reality επιβίωσης θα είναι ο James Καφετζής.