Η Ειρήνη Μερκούρη απαντά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να γίνεται καλόγρια

Η Ειρήνη Μερκούρη απαντά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να γίνεται καλόγρια

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», βρέθηκε η Ειρήνη Μερκούρη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων απάντησε πρώτη φορά για την σχέση της με την πίστη αλλά και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να γίνεται καλόγρια.

«Σε μοναστήρια πάω πάντα γιατί είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ. Κατά καιρούς πήγαινα, και πηγαίνω σε μοναστήρια, και στην Παναγία της Τήνου, και κάθομαι 3 μέρες για να προσκυνήσω. Ήθελα την ψυχική μου ηρεμία. Ο Χριστός και η Αγία Τριάδα είναι τα πάντα για μένα, μετά είναι η οικογένειά μου και να είναι καλά όλος ο κόσμος.

Δε θα έπαιζα ποτέ με τον αληθινό Θεό, με τον Ιησού Χριστό γιατί, δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να έρχεσαι στην πίστα και να φοράς μίνι. Έτσι παίζεις με τον Θεό; Αυτά είναι κακοήθειες. Θα ήταν τιμή για μένα να πάω καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει το βίο της ζωής μου…Για να το τελειώσω για κάποιους, είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη και δεν είμαι απλά για να το λέω.

Πιστεύω στην Ουράνια Βασιλεία. Αυτό πιστεύω και θα το ομολογώ μέχρι να μου βγει η ψυχή. Δε πρόκειται να αλλάξω πίστη ποτέ. Και να μου κόψουν το κεφάλι πάλι Χριστιανή Ορθόδοξη θα είμαι. Για να το τελειώσουμε. Ήμουν ανέκαθεν έτσι…» δήλωσε η Ειρήνη Μερκούρη.