Η δημόσια συγγνώμη του Δημήτρη Σκαρμούτσου στον Άκη Πετρετζίκη

Η δημόσια συγγνώμη του Δημήτρη Σκαρμούτσου στον Άκη Πετρετζίκη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε», βρέθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο σεφ μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Αμερική και αναφέρθηκε στην δουλεία που έκανε εκεί.

«Η Ελλάδα ήταν πολύ μικρή τη δεκαετία του ΄80 και του ΄90 γι αυτό έφυγα. Πήγα να σπουδάσω οικονομικά και η μαγειρική προέκυψε επειδή ανέπτυξα άλλες κακές συνήθειες οπότε έπρεπε να δουλεύω γιατί οι γονείς μου δεν είχαν λεφτά και άρχισα να δουλεύω σε εστιατόρια κι έτσι μου μπήκε το μικρόβιο.

Ήμουν το παιδί που μάζευε τραπέζια και σκούπιζε. Κάποια στιγμή έγινα σερβιτόρος, ήμουν τότε νέος, ωραίο παιδί, ήμουν Έλληνας και γούσταραν το μεσογειακό και κονόμαγα από τα tips. Ένα βράδυ και ενώ είχα δουλέψει 14 ημέρες ήταν ένας Αμερικανός και έφερε μία πολύ όμορφη κοπέλα. Ο πο#στ#ς με έτρεχε όλο το βράδυ, μου άνοιξε τρία διαφορετικά κρασιά, μου έστελνε πιάτα πίσω, μου έκανε παρατήρηση για το πώς μιλάω και την προφορά μου και στο τέλος φεύγει και αντί να μου αφήσει 17% φιλοδώρημα βάσει νόμου μού αφήνει 2 δολάρια.

Με το που το βλέπω, τα «παίρνω», τρέχω έξω στο πάρκινγκ και τον βουτάω να τον δείρω. Από πίσω μου το αφεντικό κι οι μάγειρες “όχι μην το κάνεις”. Όταν μας χώρισαν ήρθε το αφεντικό και μου είπε “άκου να σου πω δεν κάνεις για σερβιτόρος ή θα μπεις κουζίνα ή θα φύγεις.», ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Μάλιστα, στο τέλος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θέλησε να ζητήσει μια δημοσία συγγνώμη στον Άκη Πετρετζίκη, καθώς στις auditions τον MasterChef τον είχε απορρίψει.

«Δεν το θυμάμαι έχουν περάσει 15 χρόνια αλλά αν το έχω κάνει του ζητώ συγγνώμη γιατί έχει πραγματικά μεγάλη πορεία. Έκανα μ@λ@κια. Ήταν ο καλύτερος σε όσα MasterChef ήμουν εγώ».